![]() |
Güzel SAMSUN'umun Resimleri -SAMSUN- buyrun bakın yorum bekliyorum
resimler orjinalliklerini kaybettiler upload edince anlamadım neden böyle oldu yarısı çıkmış çoğu resmin garip bir olay :o
|
Çok güzel resimler paylaşmışsın kardeşim eline emeğine sağlık denize hayran kaldım +1
|
gerçekten çok hoş resimler. gitmiş gibi oldum samsuna :)
herkes memleketine ait bulduğu resimleri paylaşırsa güzel olur. görmediğimiz, bilmediğimiz bir şehrimiz hakkında görünüm itibariyle de olsa bilgi edinmiş oluruz. BATMAN' ın resimleri : http://www.batman-bld.gov.tr/album/d...prv=sld&rand=y izleyenler yorum yaparsa sevinirim :) |
Karadenizimin her yeri çok güzelgir görülmeye değerdir tavsiye eederim...Emeğine sağlık gece_gezgini + :-* ama Fatsama değişmeme hiçbi yeri ;D
|
Alıntı:
Fatsa'nın yeni yapılan sahilini gazete de görmüştüm o sahil de hoşuma gitmişti :) |
Alıntı:
|
Evet Fatsa haberlerini duyuyorum gazelerden gelişiyormuş sanırım :)
|
Samsun Türkiye Cumhuriyeti'nin Karadeniz Bölgesi'nin Orta Karadeniz Bölümüne dahil büyük bir il.
İlin kuzeyinde Karadeniz, kuzeybatısında Sinop, güneyinde (batıdan doğuya) Çorum, Amasya ve Tokat, doğusunda ise Ordu illeri yer alır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türk Kurtuluş Savaşı'nı 19 Mayıs 1919'da burada başlatmıştır. Samsun ilinin merkez dahil 18 ilçesi vardır. Bunlar; Alaçam Asarcık Atakum Ayvacık Bafra Canik Çarşamba Havza İlkadım Kavak Ladik Ondokuz Mayıs Salıpazarı Samsun Tekkeköy Terme Vezirköprü Yakakent |
All times are GMT +3. The time now is 10:17. |