![]() |
Gelirsem biter Aşk !
Düş'tüm, dedim elinin tersinde.
Hayır dedi, kesince. Düş olsan, fark etmezdim seni ! Sevgim sana güç veriyor mu, diye sordum. Başını çevirdi, yüzünde kalmamış takatle. Hayır dedi, inatla ! Öyle olsa, yıkılmazdım her 'Seni Seviyorum' deyişinde ! Özledin mi beni, dedim. Sustu ! Nefesini en derinden aldı ve, Özlenmez mi, dedi ! Git dedim ! Git ! Sen kalınca genişliyor bu dünya ve kayboluyorum uçsuz bucaksızlığında ! Hayır, dedi, sertçe! Gidersem, kahraman olurum! Kalırsam, senin! Küserim, dedim, kırılgan çocukluğum sitemimde. Hayır, dedi gülerek.. Küsmek, susmayı göze almaktır. Ama sen korkarsın kendi sessizliğinden ve susamazsın! Gel, dedim, o zaman! sesim fısıltı gürültüsünde. Gel.. Durdu! Hayır, dedi, GELİRSEM BİTER AŞK !!! Kahraman TAZEOĞLU 'SusacaK VaR' |
Gelirsem biter Aşk !
Gel, dedim, o zaman!
sesim fısıltı gürültüsünde. Gel.. Durdu! Hayır, dedi, GELİRSEM BİTER AŞK !!! Gerçekten güzel bir şiir teşekkür ederiz Hüdai +1 |
Gelirsem biter Aşk !
Aşk ulaşılmaz olunca oluyor ozaman.. :) Teşekkürler..+
|
Gelirsem biter Aşk !
hocam şiir çok güzel paylaştığın için teşekkürler :-*
|
Gelirsem biter Aşk !
yüreğine sağlık
paylaşım için teşekkürler ;) +1 |
Gelirsem biter Aşk !
Gidersem, kahraman olurum!
Kalırsam, senin! ;) Paylaşımın çok yürekten olmuş emeğine sağlık devamını burda görmek isteriz :-[ |
Gelirsem biter Aşk !
Gel, dedim, o zaman!
sesim fısıltı gürültüsünde. Gel.. Durdu! Hayır, dedi, GELİRSEM BİTER AŞK !!! Güzel kardeşim emeğine ve o sevgi dolu yüreğne sağlık...mükemmeldi aşkını anlamayanlar utansın.... + |
Gelirsem biter Aşk !
öok güzel bir şirdi teşekkürler+
|
Gelirsem biter Aşk !
verilmek istenen mesaj güzel
kelimeleri iyi sıralayamamış.. şiir yazmayı bilmiyor demektir bu.. |
Gelirsem biter Aşk !
Kahraman Tazeoğlu ..bilmiyor :-\ :)
|
All times are GMT +3. The time now is 07:54. |