![]() |
Hakan Sukur
Turkiyenin gelmiş geçmiş en çok gol atan adamı ve en çok sevdiğim futbolcu ;) |
Hakan Sukur
gözyaşını ayıp değil erdem sayan,her gördüğümde yüzümü gülümseten hakanımız şükürümüz ;)
|
Hakan Sukur
Türk futbolunun KRAL'ı bir Fenerbahçeli olarak Hakan Şükür'ü çok seviyorum kişiliği, güzelliği ile örnek bir insan..
|
Hakan Sukur
ben beşiktaşlı olarak galatasarayın Türk futbolculardan kurulu olan takımı vardı. Hakan Şükür, okan ,emre b. suat. hakan ünsal vb. hastaydım o futbolculara ama hakan şükür ün yeri gerçekten ayrı. Kişilik olarak sadece futboluyla değil tüm hal ve hareketleriyle tüm yurdun beğenisini kazanmış efsane bir futbolcudur. Ben de kendisini çok seviyorum.
|
Hakan Sukur
Metin Oktay ruhunu yaşayan büyük Galatasaraylı.
Allah onun gibilerini başımızdan eksik etmesin :-* |
Hakan Sukur
Her yaptığı ile olay olan Türkiye'de başarılı olan herkesin yok edilmeye çalışıldığının en güzel göstergesi , Galatasaray'ın sembol ismi Türkiye'nin gelmiş ve gelecek en iyi ve örnek futbolcusu.... KRAL ... :-*
|
Hakan Sukur
Türkiye'nin kuşkusuz gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri.Sadece futboluyla değil kişiliğiylede bir numara bir insan.
|
Hakan Sukur
Hakan şükür : Türkiyenin en iyi takımında doğan ve türkiyenin en iyi futbolcusu haline gelen bir marka
|
Hakan Sukur
maalesef bazıları tarafından sürekli yıpratılmaya çalışılan :(, Türkiye için Gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan biri... |
Hakan Sukur
her meyve veren ağaç taşlandığı gibi hakan şükürde bundan nasibini alıyor..
|
All times are GMT +3. The time now is 03:30. |