Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Arkadaşını ziyarete gidince yakayı ele verdi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34077)

Kafes 06-30-2008 19:06

Arkadaşını ziyarete gidince yakayı ele verdi

AYDIN (İHA) – Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan bir arkadaşını ziyarete giden şahıs, arandığının tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan arkadaşı N.K'yi ziyarete gelen B.V'nin cezaevi girişinde yapılan kimlik sorgulamasında “6136 sayılı kanuna muhalefet” şunu işlediği gerekçesiyle arandığı tespit edildi. Cezaevinde görevli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden görevlendirilen polis ekiplerine teslim edildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

LoNeLiNeSS 06-30-2008 19:08

Suçluda olsa içinde bir sevgi var demek ki arkadaşını ziyaret e gitmiş :D :D :D

haritaci70 06-30-2008 19:09

Beni de es kaza bi çevirmede kimlik tespitinde görseler yakalayacaklar.. Asker kaçağıymışım tutuklama emrim çıkmış

LoNeLiNeSS 06-30-2008 19:10

Alıntı:

haritaci70 Nickli Üyeden Alıntı
Beni de es kaza bi çevirmede kimlik tespitinde görseler yakalayacaklar.. Asker kaçağıymışım tutuklama emrim çıkmış

:D :D :D :D

Jandarma yok mu jandarma, asker kaçağı bizim foruma :D :D :D

Kafes 06-30-2008 19:12

neee asker kacagi mii :D

nasil olur haritaci yani sen asker kacagi misin :o

haritaci70 06-30-2008 19:13

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sus hacım sus söyleme... Ya ne benim bu karaman askerlik şubesinden çektiğim.. Her dönem başı öğrenci belgesini okula göndertiyorum adamlar işlemiyorlar.. :D :D

LoNeLiNeSS 06-30-2008 19:15

Alıntı:

Alıntı:

LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sus hacım sus söyleme... Ya ne benim bu karaman askerlik şubesinden çektiğim.. Her dönem başı öğrenci belgesini okula göndertiyorum adamlar işlemiyorlar.. :D :D

Demek ki ihtiyacları var sana,, Jandarmaaaaa kaçak burdaaa :D :D :D

:-X :-X :-X

All times are GMT +3. The time now is 19:56.