![]() |
Gözlük kullanıyormusunuz?
Selamun Aleyküm arkadaşlar!
Sitemizde ne kadar gözlüklü kardeşimiz var merak ettim ;D Ben 1 yılı aşkın süredir 0.50 dinlendirici gözlük kullanıyorum... Bakalım forumumuzda kimler çoğunluk? Gözlüklülermi? yok sa gözlüksüzler mi? ;D |
ben kullanmıyorum.. ;D
|
benim 5. sınıftan beri göz bozukluğum var (belki daha öncedende vardır ama biz ozaman farkettik ;D)
bir iki sene kullandım sonra sıkıldım çıkardım ;D sadece okulda derslerdeyken yada evde tv izlemek için taktım... :-X ki gözüm 2 numara miyobik astimat normalde sürekli takmam gerekiyo :-X sonunda babam sıkıldı lens alıyoz hadi dedi artık gözlüklü değilim lens takıyorum ;D gözlükten çok çok rahat ;) |
1 senedir kullanıyorum.Doktora gittiğim günede lanet ediyorum. >:( >:(
Eğer gözününüz 0.75 den aşağı ve uzağı göremiyorsanız sakın kullanmayın.Ben kullandım ve 1 sene içinde 1.50 oldu. :'( Şu anda sadece tv izlerken takıyorum.Taktıkça daha kötü oluyorum. :D |
Alıntı:
gözde tembellik yapıyo ve numara büyüyo;) Ak-Cengâver bence sizin takmanıza hiç gerek yok :) |
:D :D yanlışlık la gönderdim ya :D :D
|
Bir doktor 0,50 Astigmat dedi
Bir başka doktor 0,25 Astigmat dedi Bambaşka bir doktor 0,0 dedi :D Ne yapacağımı bilmiyorum :D Ama kullanmıyorum :) |
Alıntı:
|
Bende gozluk kullaniyorum ama lensi tercih ederim; lens hic rahat degil ve bas agrisi yapiyor bana fakat gozlukle hic rahat haraket edemiyorum, kac tane gozlugu maffettim babam yenisini almadigi icin tek sapli gozluk bile taktigim zamanlar oldu :D
|
:D :D Hay Allah Bir Başka.. Güldürdün beni :D
Ben de gözlük almaya gittiğimde doğum 16. doğum günümün bir gün öncesiydi, tabii ertesi gün verdiler gözlüğü, tam doğum günümde takmaya başladım ;D sonra bir ara kırıldı, gözlükçüye götürdüm, orada ki abi dedi ki: "aferin sanaaa iyiki kırmışsın gözlüğünü, yoksa biz nasıl para kazanacağız" Pis bir de dalga geçti benimle >:( |
All times are GMT +3. The time now is 07:38. |