![]() |
Yaşadıklarımızı ''Yaşattırdıklarını'' Bir Başlık Altında Topladım! İSTİFA!!!
arkadaşlar beşiktaş'ımızın bizlere bu yıl yaşattığı felaketler çok yaralı tüm beşiktaşlıları her sene yıldırım bey sayesinde çekmediğimiz kalmazdı ama daha bitmemiş bu yıl olanlar travma etkisi yaşattı bizlerde olanlara bakar mısınız? -- dünyaca ünlü tek gurur kaynağımız tribünün ruhu ateşi beşiktaşın herşeyi çarşı artık yok -- yaptığımız transferlerin ismini bile söylemekde bile zorlanıyoruz her zamanki gibi ligin bitmesini fırsat bilip adını sanını duymadığımız birsürü oyuncuya sanırım elimizdeki son paraları da verdik! -- del bosque yönetimimizin iradde ve düşünme eksikliğinden dolayı 5-7 milyon euro para aldı tazminat olarak -- geçen sezon başı aldığımız yine yönetimimizin transfer politikasına birebir uygun diatta ve higuen daha sezon ortasında gönderildi! --sezon ortası aldığımız gordon tam bir fiyasko çıktı adam hastalığı sebebiyle kafa toplarına çıkamıyordu!!! -- basketbolumuzun en iyi olduğu sezonda rahatça keyifle izlediğimiz basketbol maçlarını da artık izleyemeceğiz sevgili beşiktaşlılar... çok değerli coachumuz ergin ataman malesef bizden ayrıldı ve şu an ezeli rakibimiz efes'te -- sadece bununla kalsa iyi birde kaya peker sinan güler ve shumpert gibi Türkiye all star'ına seçilmiz 3 oyuncumuzda belirsizlikler sebebiyle efes pilsende !! -- shumpert için ise yalnızca 350.000 dolar bonservis bedeli alacağız...! -- uğur inceman'ı almak için geleceğimizin en büyük yıldızı genç yetenek adem büyük+ 1 milyon euro verdik -- inönü stadı'nı yıkıp yeni stad yapma projelerimiz de yine yönetimimizin iradesi ve becerisi sayesinde fiyosko ile sonuçlandı! 19 mayıs ta kazma vurulacağı iddaa edilen stadımızın bugün gerekli izinleri bile tamamlanmamış vaziyette.. -- Liverpool maçında yaşanan hezimeti zaten unutmak mümkün değil -- 2 kaptanımız kampta kavga ederek takımdan kovuldu..! -- 5 yıldır şampiyon olamıyoruz şampiyonluğu bırakın iddaamızı bile koruyamıyoruz!.. -- her sezon başı teknik adam değiştiriyoruz! -- başkanımız sözünü yiyor sözünden dönerek tüm beşiktaşlıları rezil ediyor! sağol başkan çok sağol beşiktaşı mahvettin ellerine sağlık beyazımız siyaha bulandı artık beyaz günler geride kaldı çoktan! ellerine sağlık aynen devam... sümeyye (Parantez) |
Beşiktaş,kim gelirse gelsin adam olmaz.En iyisi tutn FB yi.Takım olarak her zaman iyisini tutmak gerek.Siyasi Partinin kötüsü CHP ye nasıl verilmesse,BJK de tutulmaz.
|
Beşiktaş da bu sene olanlar arasında en çok basketbol da yaşananlara şaşırdım .. Muhteşem bir kadro ,aynı şekilde bir koç vardı basketbolcuların ve Ergin Ataman'ın Efese gitmesi beşiktaş için kötü oldu ...
|
Alıntı:
:-* :-* beşiktaşı bırakmak söz konusu bile olamaz düşünülemez bile :-* |
yeter artık demirören !! senin derdin ne yaa !! bu taraftar bunu haketmiyor ! hemde hiç siyah günlerimiz seninle başladı ve son bulmak bilmiyor ! senin görevin ne biliyor musun ? beşiktaş camiası için 'DOĞRU' olanı yapmak ama sen öyle bir başkansın ki nerde 'YANLIŞ' bir olay var altında demirören imzası !! kendi malın gibi kullanıyorsun takımı ! borcun neyse ne artık ... öyle gereksiz futbolcu alacağına sana borcumuz ne ise onu al ve defol git ! ama sen ve yönetimin gelip geçici kalıcı olan o 'SİYAH BEYAZ FORMA' ile 'TARAFTAR ' biz bunlara gönül verdik .. bir gün sende gideceksin ! beyaz günler yaşamaya devam edicez inş. gerçi ben hatırlayamıyorum beyaz günler nasıl ama :'( :'( |
Ona be yönetime forum muhtıra mı verdiniz bakalım :D :D :D :D
Böyle bir yönetime sahip olmayı hiç bir takım istemez. 8) :D :D :D :D |
Alıntı:
ellerine sağlık bunu bir mektupla yönetime göndericen kaçar 2 dk da .. ama yönetimin gitmemesinin sebebi yönetime doğru düzgün talip olan adam yok bunun sebebi ise 200 milyon dolara dayanan borçlar. bu para şuan neredeyse ligdeki 7 takımın yıllık maliyeti. beşiktaşa acil başarı gerek yoksa kulüp galatasarayın geçirdiği günlerden dah azorunu geçirecek... arkasındaki milyonlarca taraftarı için istifa etsin bari adam bu konuda beşiktaşıların arkasındayım istifa açısından.. |
bu yıldırım bizi bataklığa sapladı artık çıkamıyoruz kendine borçlu yaptı kulubü borcunu ödeyecek adam yok! yahu harcadığı yerler yer olsa bişey demicem stad yapsa tesis yapsa ''adam gibi futbolcu'' alsa tamam ama adamın yaptığı hiçbişey yok ama gittikçe rezil oluyoruz herkese sözünü yiyen başkan düşünemeyen yönetim istemiyorum istifa edin artık yeter :'( |
haklısın bu işi daha çok çözümsüz bırakmadan gitmeli.ya kulübün borcu 400 milyon dolaa dayansa ozaman beşiktaş atatürkü gelse kurtaramaz beşiktaşı..ne kadar erken istifa okadar iyi olur
|
birde liverpool maçında izliyorduk maçı yanımda bjk li akraba vardı .. resmen diz çöküp ağlamaya başladı maç bitince.bende ona çok üzülmüştüm teselli ettim filen .. yaşattığı bu acıların bedelini öbür dünyada nasıl verecek bu demirören.?
|
All times are GMT +3. The time now is 18:45. |