Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Mizah - Komedi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=153)
-   -   duygusuzluğun böylesi)) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35244)

Beritan 07-09-2008 17:03

duygusuzluğun böylesi))

duysuzluğun böylesi))

14 şubat sabahı kadın uyanır uyanmaz ''kocacığım' demiş, ''rüyamda ne gördüm biliyor musun, akşam eve elinde çok güzel bir paketle geliyorsun. ben de paketi heyecan içinde açıyorum ve içinden ne çıkıyor biliyor musun? bir inci kolye! sence bunun anlamı ne olabilir? '

adam gülümsemiş: ''bu akşam ögrenirsin sevgilim.''

adam akşam eve gelmiş, elinde gayet güzel paketlenmiş bir kutu... kadın gözlerine inamamış; ''kocacığım sen bir harikasın! ..'' paketi alelacele açmış... ve kutunun içinden ne çıkmış dersiniz?
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

...
rüya tabirleri kitabı!

Enfal 07-09-2008 17:28

duysuzluğun böylesi))

Ben buna bayılırım. Açıkcası benim başıma bu gelse çok sevinir ve muhatabımın ne kadar farklı olduğunu görüp gurur duyardım. :)

Eşref 07-09-2008 17:31

duysuzluğun böylesi))

Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı
Ben buna bayılırım. Açıkcası benim başıma bu gelse çok sevinir ve muhatabımın ne kadar farklı olduğunu görüp gurur duyardım. :)

Sanırım sizde o rüya tabirleri kitabı veren insan kadar farklısınız. Başkası olsa, muhtemelen bir aile faciası yaşanırdı.

Beritan 07-09-2008 17:32

duysuzluğun böylesi))

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sanırım sizde o rüya tabirleri kitabı veren insan kadar farklısınız. Başkası olsa, muhtemelen bir aile faciası yaşanırdı.

evet...enfal sende bir duygusuzsun o da ikinizde bir arada olmazdınız heralde :D

Eşref 07-09-2008 17:34

duysuzluğun böylesi))

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

evet...enfal sende bir duygusuzsun o da ikinizde bir arada olmazdınız heralde :D

Aslında duygusuzluk değil de, farklı düşünmek, dünyayı farklı açılardan görebilmek desek daha güzel olur. Bu arada paylaşım için teşekkürler. Artını verdim.

Beritan 07-09-2008 17:36

duysuzluğun böylesi))

teşekkürler kara eşref ama basbaya duygusuzluk...alma hediye..onu kadında alır..
rüya tabiriymiş >:(

Enfal 07-09-2008 17:36

duysuzluğun böylesi))

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Ya gördüğü rüyanın aynısını yaşasaydı akşam güzel mi olurdu ki? Bence beyefendi süpriz yapmayı seven birisi. Ne güzel. Rüyanın da gerçek yaşamın da farkında. İşte bu :)

Beritan 07-09-2008 22:09

duysuzluğun böylesi))

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Ya gördüğü rüyanın aynısını yaşasaydı akşam güzel mi olurdu ki? Bence beyefendi süpriz yapmayı seven birisi. Ne güzel. Rüyanın da gerçek yaşamın da farkında. İşte bu :)

şakacı senii ::)

Enfal 07-09-2008 22:59

duygusuzluğun böylesi))

Aslında çok ciddiyim. Bana göre bu duygusuzluk değil :-[

Beritan 07-09-2008 23:01

duygusuzluğun böylesi))

Alıntı:

Aslında çok ciddiyim. Bana göre bu duygusuzluk değil :-[

sen bayansın demi? :-\

All times are GMT +3. The time now is 09:41.