![]() |
Ve Abdüllatif Şener Kararını açıkladı !
Abdüllatif Şener Ak Parti'den istifa edeceğini açıkladı. Şener, "Bu toplantı benim için veda toplantısıdır" dedi. Bugün toplanan Ak Parti MKYK'ya katılıp katılmayacağı merak edilen Şener az önce Ak Parti merkez binaya giriş yaptı. Girerken basın mensuplarına da bir açıklamada bulundu: "Bu son toplantım. Ak Parti'ye veda etmeye, helalleşmeye geldim..." Ayrıntılar geliyor. (SAMANYOLUHABER) |
Aferin istifa et ve çekil aradan :)
|
Sevgimi verdim seve seve
Gönlümü verdim bile bile Sen aşkını al git Bak vakti geldi kaçmanın Hadi güzelim sana güle güle Güle güle yavrum güle güle Güle güle sana güle güle Güle güle güle güle Güle güle ovvvv http://img261.imageshack.us/img261/7967/16sz1.gif |
hak...
hakkı hakkıyla teslim edebilseydi keşke.... |
Gidene kal, gelene git demeyiz...
|
Yiğidi öldür hakkını yeme!
Hiç kuşku yok ki kurulum aşamasından,iktidara gelmemizde,bugünlere bu kısacık sürede güçlü bir şekilde gelmemizde kendisinin çok faydası olmuştur... Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.. Her ne kadar son günlerdeki gereksiz sözlerine rağmen... |
hayırlı uğurlu olsun kendisi için ne diyelim.
|
Şener Ak Parti'den istifa ettiğini açıkladı Şener şunları söyledi: MKYK toplantısının başlangıcına katıldım. Toplantı şu anda devam ediyor. İçeride dilekçemi verdim. İstifa bir kavga müessesesi değildir. Medeni müessesedir. Sayın Başbakan nezaket gösterdi. Konuşmama fırsat verdi. Tüm arkadaşlarıma veda konuşmama yaptım. Başbakan hayırlı olsun dedi. Hepsi bu kadar. Gerginlik olmadı. Büyük nezaket vardı. Siyaset nezih yapılmalıdır. Sistemin çözüm yeteneğinin artması için önemlidir. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu toplantılar kapalıdır. İçeridekiler burada konuşulmaz. Olanlar içeride cereyan etmiştir. HABERVAKTİM |
|
Araştırmacı gazeteci Eda hanım :)
teşekkür edriz |
All times are GMT +3. The time now is 23:17. |