Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Teknik Sorunlarınız (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=197)
-   -   ▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35966)

sadeceali 07-14-2008 23:40

▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄

Arkadaşlar Yeni bir sistemle karşınızdayız.... Bayadır foruma girmiyordum... Bir güvenlik sitesine takılıyordum. Ama bu ara burdayım.. Madem görevliyiz hakkını verelim dedim.

Neyse sorunlar bölümünü karıştırırken baktım bölüm çok kalabalık. Diğer moderator kardeşim RDönmezs ile bu konuyu görüştük... Tartıştık.. Ve Üyelerin sorunlarını yazıp cevap alabileceği tek bir konu açmaya karar verdik... Bu konu sabit kalacak...

Bundan sonra bilgisayar sistem güvenlik konularında bir sorununuz olduğunda buraya mesajla yazıyoruz ve yetkili kişiler size cevap veriyor... Olay bu...

Yeterince açık zaten... Yetkili Kadro :

-RDönmezs
-SadeceAli
-Deniz.Feneri-
-YavuzSultanSelim-
Not : Eminim forumda sistem ve güvenlik konularında bilgili başka arkadaşlar vardır... ancak şu an sadece ikimiziz... kendini belli eden ve aktif olan üyeleri gördükçe o üyeyle konuşup buraya alacağız...

Not : Bu yardım sistemini üye olduğum başka bir forumdan esinlenerek oluşturduk...Bunu da belirteyim... Hak geçmesin onlara...

Lütfen çok güzel mükemmel olmuş.. çok güzel düşünülmüş gibi sadece yorum içeren mesajlar atmayalım..

SadeceAli , RDönmezs

RDönmezs 07-14-2008 23:43

-Online AK Servis-

Hayırlı olur forumumuz için inşAllah :-* ben elimden gelen yardımı yapıyorum / yapacağım.. ;)

tayyipleyiz 07-14-2008 23:44

-Online AK Servis-

Öncelikle tebrik ederim. Çok güzel bir düşünce ... Hayatiyeti daha da güzel olmuş. :)

Ben ilk sorumu sorayım o zaman ... MSN kişisel iletimi değiştiremiyorum. "Şu anda değiştirilemedi, daha sonra deneyiniz" türü bir sorun yaşadım. Cevabını iştiyakla bekliyorum.

Teşekkürler. :)

RDönmezs 07-14-2008 23:45

-Online AK Servis-

Alıntı:

.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle tebrik ederim. Çok güzel bir düşünce ... Hayatiyeti daha da güzel olmuş. :)

Ben ilk sorumu sorayım o zaman ... MSN kişisel iletimi değiştiremiyorum. "Şu anda değiştirilemedi, daha sonra deneyiniz" türü bir sorun yaşadım. Cevabını iştiyakla bekliyorum.

Teşekkürler. :)

Messenger oturumunuzu kapatıp tekrar açmayı denermisin abi..

tayyipleyiz 07-14-2008 23:46

-Online AK Servis-

Bu günlerdir sürüyor. :)

RDönmezs 07-14-2008 23:47

-Online AK Servis-

Alıntı:

O zaman messenger programını sisteminizden kaldırıp tekrar kurmayı denermisin abi..

sadeceali 07-14-2008 23:48

-Online AK Servis-

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

O zaman messenger programını sisteminizden kaldırıp tekrar kurmayı denermisin abi..

eğer yine yaparsa messengerın farklı bir sürümünü deneyin... sürümden mi yoksa sizdenmi o zaman anlaşılır...

tayyipleyiz 07-14-2008 23:50

-Online AK Servis-

Eyvallah, teşekkür ederim. Akservis gönüllüleri, iyi ki varsınız. :)

sadeceali 07-14-2008 23:51

-Online AK Servis-

Alıntı:

ne demek.. bilgi paylaştıkça değerlidir... :)

RDönmezs 07-14-2008 23:53

-Online AK Servis-

Alıntı:

Saol abi iyiki sizlerde varsınız, sorun ne alemde düzeldi mi.?

All times are GMT +3. The time now is 13:56.