![]() |
(Flaş)Ak parti genel merkezi Kaçak çıktı!
Ak Partinin Ankara daki Genel Merkezinin Kaçak Oldugu ortaya çıktı.
Yapı Daire Başkanı Prof.Fatih Yılmaz' ın iddalarına göre Ak partinin Genel Merkezi olmak üzere Ankara,İstanbul ve İzmir de Bazı ilçe binaların kaçak oldugunu söyledi.İzmir Belediye başkanı bu iddaları dogrularken ''Yasal doğrultuda gerekilen ne ise o yapılacaktır'' dedi.Türkiye''nin En iyi Üniversitesi ''ODTÜ'' yü Yıkacagım diyen Gökçegin Ak parti Genel Merkezi Hakkında ne Söyleyecegi Merak ediliyor. 545 kere okundu Gerçek Gündem |
(Flaş)Ak Parti genel merkezi Kaçak çıktı!
:D :D :D :D :D
Yıkılsın tabi kaçaksa yıkılsın... Bu kaynak nedir böyle hayırdır site mi açdın yalan haber uydurabilmek için :D :D :D :D |
cok önemli bir haber sanki :) her iddayi haber yapsaydik siyaset forumu degil, iddia forumu olurduk :) bu insanlarada aciyorum ak partinin acigini aramak icin paranoyak olmuslar, gece gündüz ak parti aleyhinde haber ariyor, Rabbim bu acizlere yardimci olsun 8)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Görürsün...İzmiri a k p alamaz..İstanbulu kaybetmesinde |
Melih yıksın akp genel merkezini hadi yıksana melihhhhhhhhhh
|
hadi bakalim :) ak partinin girdigi her secimde birinci parti olacagi belli 8).. ayrica öyle her iddayla yikim olsaydi türkiyede saglam bina kalmazdi sen kafani takma o binayi yapanlar, arastirmislardir öyle faka basmazlar yok öyleysede yikilir, yenisi yapilir hic sorun degil 8)
|
Alıntı:
|
bildirdim bugün, yarin enselerler :).. ben vatandas olarak görevimi yaparak "devlet büyüklerine hakaretten" seni ihbar ettim ondan sonrasi emniyetin isi 8) tabiki verdigin adres her sözün gibi yalansa o ayri bir mesele :)
|
All times are GMT +3. The time now is 01:10. |