Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   kapatın (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=36932)

Ulusalbakış 07-22-2008 16:27

kapatın

kapatın

siyah gül 07 07-22-2008 16:29

Sağcı Ufuk Uras Döktürdü

Başka işin yok herhalde araştırıp buluyorsun boşa uğraşma istersen biz bu haberlere kulak asmıyoruz

Ulusalbakış 07-22-2008 16:31

Sağcı Ufuk Uras Döktürdü

Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı
Başka işin yok herhalde araştırıp buluyorsun boşa uğraşma istersen biz bu haberlere kulak asmıyoruz

Niye işte sayemde site canlanıyor millet beni görünce analiz uzmanı kesiliyor hepsi balıklama atlıyor.Bende egleniyorum burda ???

Hıfz-ı lisan 07-22-2008 16:33

kapatın

Ava giderken avlanmayın.. tabiriyle sizinle eğlenilmesin.. :)

ne kapatılıyor bu arada 8)

siyah gül 07 07-22-2008 16:33

kapatın

Alıntı:

Ulusalbakış Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı

Niye işte sayemde site canlanıyor millet beni görünce analiz uzmanı kesiliyor hepsi balıklama atlıyor.Bende egleniyorum burda ???

Devam et o halde bizde okuruz sadece güler geçeriz senin zahmetine ;D

Demokrat 07-22-2008 16:33

kapatın

bir gün burayi tekedip, bizi eglencesiz birakacaksin diye cok korkuyorum.. o degil yüzde 50 ye ulastin ben sen olmayinca önder savsiz, deniz baykal gibi olurum :)

siyah gül 07 07-22-2008 16:35

kapatın

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
bir gün burayi tekedip, bizi eglencesiz birakacaksin diye cok korkuyorum.. o degil yüzde 50 ye ulastin ben sen olmayinca önder savsiz, deniz baykal gibi olurum :)

:D :D :-*

Ulusalbakış 07-22-2008 16:37

kapatın

Alıntı:

Demokratcım seni ve akp forumu asla bırakmam.sen dünyanın ben demokrasi karşıtı insanısın ve demokrat ismiyle takılıyorsn bu çok hoşuma gidiyor.

Demokrat 07-22-2008 16:40

kapatın

Alıntı:

Alıntı:

Demokratcım seni ve Ak Parti forumu asla bırakmam.sen dünyanın ben demokrasi karşıtı insanısın ve demokrat ismiyle takılıyorsn bu çok hoşuma gidiyor.

sende haklisin senin gibilere karsi diktatör oluyorum :) ama ne yaparsin siz hakediyorsunuz böyle bir tutumu sizi adam yerine koyup birde demokrat mi takilacagiz, bak corbana :)

Ulusalbakış 07-22-2008 16:41

kapatın

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Demokratcım seni ve Ak Parti forumu asla bırakmam.sen dünyanın ben demokrasi karşıtı insanısın ve demokrat ismiyle takılıyorsn bu çok hoşuma gidiyor.

Ya demokratcım ufuk uras konusunu 2 kere açmışım bir tanesini kapatın dedim sadece ama herkez yazıp duruyor
sende haklisin senin gibilere karsi diktatör oluyorum :) ama ne yaparsin siz hakediyorsunuz böyle bir tutumu sizi adam yerine koyup birde demokrat mi takilacagiz, bak corbana :)

All times are GMT +3. The time now is 14:51.