![]() |
Üniversite'de okumanın zorlukları
Hepimiz buraya üniversitede okumanın zorluklarını yazalım..Eminim çok güzel ve trajikomik şeyler çıkacak..Aynı zamanda güzellikleri diye de bir başlık açıyorum..Yeni başlayacak arkadaşlar için bir kılavuz teşkil edebilir aynı zamanda...
|
6 yıllık üniversite hayatımda tek zorluk ; bazı ideoljik partilerin çakal sürülerinin özgürlüğümü kısıtlaması ve baskı oluşturması oldu.
Gazi uni. mezunu olmam sanırım herşeyi anlatır ;) |
Yeterince açıklayıcı oldu kardeşimm ;)
|
arkadaşlar ben dışardan okuyorum zor olan dersler ama en baştaki sınava girerken başörtüsü ve bazı profösörler tabi eğer universitede sınava giriyorsak tam bir kabus:Sallah yardımcımız olsun
|
Tabi ki en büyük zorluk başörtüsü olsa gerek...Kanayan yarası bu milletin..Türkiye'nin gelişmesinin ve hatta demokrasisinin bile önündeki en büyük engel başörtüsü sorunu.Allah yardımcısı olsun kardeşlerimizin..
Arkadaşlar bir de şu öğrenci evflerindeki zorluklardan bahsedelim bence..Mesela Konya'da vasat bir evin kirası 400YTL'den başlıyor.. |
en önemlisi açsın
|
ewet 1 numaralı sorun BAŞÖRTÜSÜ YASAĞI ve kardeş yine iiymiş konya istde bölgesine göre değişir ama ünilere yakın bölgeler genelde 600-650 den başlar
|
harçlar...tek basına yeten bır şey zaten cok faiş fiyatlar var
|
bizi korkutamicaksınızzzz:D gidip görücem artık bende ünili oldum hehehehehe
|
hele birde ist da okuyorsan sen oldun demektir yani artık karşına çıkabilecek zorluklar vız gelir . dersleriinin zorluğu bir yana ist a alışmak çok zor yaa her tipten birilerine rastlayabileceğin bir yer ve de öğrenci şehri değil cok pahalı kiralar en az 600 den başlar mekanına göre değişir tek bir şey katar sana : artık büyüdüğünü hissedersin ;D bunun içn değer belki ne dersiniz ....
|
All times are GMT +3. The time now is 09:18. |