![]() |
Hürriyetin Anketi 'Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını destekliyor musunuz?'
Hürriyet yaptığı dev anketin sonucu yayınladı ! 1 milyon 45 bin 139 oy kullanılan anketin işte sonuçları !
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/70...d=180&a=456837 Bu anketin sonuçlarını nasıl yorumluyorsunuz ? |
Ynt: Hürriyetin Anketi 'Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını destekliyor musunuz?'
imkansız bu sonuç ve daha fazla sinir olmaları için iyi diyorum ;D ;D
..İnşallah Gül yada aynı fikirdeki biri olacak ve yine gülceğiz... |
o gazeteyi çıkaranı da o gazetede yazanlarıda o gaztenin sahibinide
sevmiyorummmm |
sadece bu anketi hazırlayanlara zavallı diyorum.niyemi çünkü ak gerçegini göremiyecek kadar körler.sokaktaki her 2 kişiden biri ak partili. bu zavallı insallar belirli kişileri harekete geçirerek orda burdaki anketlerle bişey yapmaya çalışıyolar.ama yeter bu çırpınışlar yetersiz artık.sandıkta yerin dibine gömdük akıllanmadılar.ee ne demişler yenilen pehlivan güreşe doymazmış.bunlarınkide bu hesap :)
|
Ya hala aynı strateji.Kardeşim tutmuyor işte..Bitti artık o eski tip siyaset..Halk uyandı..bunu görün artık..Sizin anket diye piyasaya sürdüğünüz propagandaları yutmuyor millet...Yeter!
|
Tercuman gazetesi de anket yapti AKPARTİmiz 3 idi ne oldu ucu bir AKPARTİ etmedi onun icin anketler onemli degil nerde Cumhuriyetci layk insan varsa onlari sokmuslar ankete.....Salla.....
|
tabiki onaylamurm..
|
Bu Zihniyette de ne milyonlar varmış degil mi...Ama birtürlü sandıktan çıkaramadılar gitti..
Çok acı olsa gerek şuanki durum onlar için...Ama seviniyorum böyle çaresizlige düşüp, saçmaladıklarını gördükçe...:D |
yazık onlarda bilmiyorlarki ne yaptıklarını...:)
|
doğan medyayı boykot ediyorum
adamın ne kadar gazetesi varsa solcu darbeci |
All times are GMT +3. The time now is 17:57. |