Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden Hürriyet'e tokat gibi cevap (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38826)

Hüdaverdi 08-03-2008 20:01

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden Hürriyet'e tokat gibi cevap

Cumhurbaşkanı Gül'den Başbakan ile Milletvekili Mehmet Tekelioğlu'nun evinde yaptıkları görüşmeye ilişkin bir açıklama geldi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile 27 Temmuz 2008 Pazar akşamı İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu'nun evinde yaptıkları görüşmeye bir kişinin daha katıldığı yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan konuya ilişkin yazılı açıklama şöyle:

''Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakan ile 27 Temmuz 2008 günü yaptıkları görüşmeye ilişkin olarak bazı gazetelerimizde yer alan iddialar üzerine, aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakan Sayın Recep Tayip Erdoğan ile 27 Temmuz 2008 Pazar akşamı, İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu'nun evinde yaptıkları görüşmeye bir kişinin daha katıldığı yönündeki iddia, gerçeği yansıtmamaktadır.

Doğru olmayan bilgilerle zihinleri bulandırmayı ve toplumu yanıltmayı amaçlayan söz konusu iddia, aynı zamanda haksız ve çirkindir.

Görüşmenin içeriğine ilişkin olarak hafta boyunca üretilen hayal mahsulü senaryoların ardından, sırf güncel tartışmalarla ilişkilendirmek yaklaşımıyla böyle mesnetsiz bir iddianın gündeme getirilmesi, basın etik ilkelerine asgari düzeyde dahi olsa uyulmadığını kanıtlamaktadır.''

samanyoluhaber
/
AA

Duygu'Seli~ 08-03-2008 20:08

Bence tokat gibi gelmemiştir onlara bu..Yüzlerine tükür şükrederler.. Utanma yok,arlanma yok..!! Bu açıklamadan sonra utanacaklarını hiç zannetmiyorum.. ;)

Supraliminal 08-03-2008 20:12

cumhurbaşkanıyla ve başbakanla ilgili yalan haber yapmak kadar ayıp ,ahlaksız birşey olamaz ya.
Valla onlara ne desen boş .

Hüdaverdi 08-03-2008 20:27

sky türk adlı Türk'lükten uzak terör örgütü yandaşı TV kanalında program sunan 'karakaşlı' gaza gelmiş herif ile Serdar Akınan bugün yaptıkları programda cumhurbaşkanımıza ağır hakaretlerde bulunmuşlardıı,özellikle Serdar Akınan.İçindeki fesatlık yüzüne yansımış,bakalım bu açıklamayı okuyunca meymenetsiz yüzü kaç renge büründü ???
Gerçi insan olsa utanırdı.

Çok sevdikleri ahmetius sezar görev başındayken bir tv kanalına çıkıp rengini belli etmemişmiydi ?
Öyle bir şey hatırlıyorum sanki.

Biraz anıları tazelemek gerekir: ;D

Sezer ilk kez bir televizyonun kokteyline katıldı
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, eşi Semra Sezer ile birlikte Kemalist yayın çizgisiyle bilinen Kanaltürk Televizyonu'nun yeni yayın dönemine başlaması nedeniyle Sheraton Otel'de verdiği resepsiyona katıldı.

İlk kez bir özel televizyonun resepsiyonuna katılan Sezer ve eşini, kanalın kurucusu gazeteci Tuncay Özkan kapıda karşıladı. Resepsiyona TBMM Genel Sekreteri Rauf Bozkurt, CHP lideri Deniz Baykal, Anavatan lideri Erkan Mumcu, DSP lideri Zeki Sezer, Türk-İş Başkanı Salih Kılıç, DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, TESK Başkanı Derviş Günday ile birçok milletvekili ve gazeteci de katıldı.

06 Aralık 2006 Çarşamba
nethaber

;D

politikaci 08-03-2008 20:29

Hürriyet bence bu kadar halka rezil olmaktan sonra kendini kapamalı ;)

Hüdaverdi 08-03-2008 20:37

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Hürriyet bence bu kadar halka rezil olmaktan sonra kendini kapamalı ;)

Valla ağzımı bozmayım diyorum ama sinirime yenik düşüyorum malesef :(
Bu kadar yalan-ahlaksız haber yapan gazete elbet kapanmalı hatta kapatılmalı ama halk,o 'enayi halk' bunları okumaya devam ediyor malesef.
Yalanların doğruları açıklandığı halde,bin kez açıklandığı halde zürriyet,çamhuriyet okuyanlar inatla yalanın peşinden gidip bilmeyen etmeyen insanalrında beynini yıkamaya çalışıyorlar,veya bilerek yapıyorlar.

Halkımız yalan ve ahlaksız bu gazeteyi okumayı seviyor,tabi hristiyanalrda,tabi yahudiler,aleviler ateistlerde.
5 vakit namaz kılıp Allahtan korkan buna rağmen bu gazeteyi alanlardan şüphe ederim.

Daha bugün sofrada malesef chpye oy veren annem ve babamla tartıştım,'yok chpliler dine hakaret etmiyor yok ak partililer Atatürk'E hakaret ediyor' diyip Atatürk ile dinimizi bir tutmaları kavgaya sebep oldu,tabi o inatçı chp'li bildiğini okuma tavırları kahvatıyı zehir zıkkım etti.Askere gitmeden inşaAllah chplilerin ne odun olduğunu aileme öğretim bu küfürden sakınmalarını sağlıcam :-\ Ailemden insanların chp zihniyetinde olması acı verici.

_Yeniden_ 08-03-2008 20:40

Bir gazete o kadar mı rezil olur ki koskoca cumhurbaşkanı açıklama yapma gereği hisseder...Hürriyetin kepazeliği burdan da anlaşılıyor...Basın ahlakı yerin dibinde bir de basın özgürlüğü yok derler...

politikaci 08-03-2008 20:43

Bu gerçekten çok ciddi bi konu.bence bi yasa getirilmeli Yalan haber sınırını aşan gazete ve medyalara para cezası verilmeli dahada devam ettirilirse yasal bi biçimde o medya ve yayın organları kapatılmalı.Çünkü halkı yanlış bilgilendirmek düşüncelerini yanlış yöne çevirmek ve kışkırtmak kadar büyük bi suç tanımıyorum..Bu yasa tasarısını meclisimizde bi milletvekili gündeme getirip adamakıllı mecliste bu yasaı hayata geçirilmeli artık halk ve Devlet erkanı bıktı..

oguzdesouza 08-03-2008 20:44

Hürriyet'i Hüdaverdi'ye havale ediyorum... :D

Onların hakkından en iyi o gelir :D

Hüdaverdi 08-03-2008 20:50

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Hürriyet'i Hüdaverdi'ye havale ediyorum... :D

Onların hakkından en iyi o gelir :D

Valla hocam sonlarını Tan gibi yaparım ;D (aha manşetlik yorum :D )
Eve hürriyet,fotomaç,güneş ve Vakit giriyor.Abim hürriyet okur,kendisi hürriyet almaması için kimi zaman ben giderim bayiiye ve Sabah alırım.Babam güneşçi,ben Vakit.Vakit alıyorum diye kavga dahi çıkıyor.
hürriyet ve güneş zihinleri nasıl kirlettiğini bizim evde daha iyi şekilde anlaşılır,Allah'a şükür ediyorum köşe yazısı okuma alışkanlıkları yok :-* Babam chp için zamanında çalışmış birisi,mümkün olduğunca tartışma programlarını izletiyorum neyin ne olduğunu öğrenmeleri için,yeterki chp ye oy vermesinler yoksa aile içi katliam çıkacak Allah korusun :-\ Abim zaten kopmuş hayattan,işçi partili.
Anneme yemin ettircem ben bu sene askerdeyken ak partiye oy vermesi için :-*

All times are GMT +3. The time now is 08:33.