Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Köksal TOPTAN Temizlik.....:)) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4026)

Benide_Kapatın 08-08-2007 19:47

Köksal TOPTAN Temizlik.....:))

İlk kale tekrardan alındı Allah'ın izni ile ;) ;)

mavera, 08-08-2007 19:51

sayin TOPTAN i tebrik ediyorum..bilgi, birikim ve tecrübesiyle o makami dolduracak sahsiyettir..ne erkan mumcu gibi satip gitti, ne bakan olmadim diye küsüp gitti, ne tecrübeliyim diyerek kapris yapti..
5 senedir bu partide ve bu partiyle dokusu uyusan bir sahsiyet..
benim gibi Trabzonlu birisi icin tek eksisi rizeli olmasi.. ;D ;D..neyse o kadar kusur kadi kizindada olurda bu ne ya basbakan rizeli, tbmm baskani rizeli, istanbul belediye baskani rizeli, birde cumhurbaskani rizeli oldumu tam olacak ha ;D

R.T.E. 08-08-2007 20:06

HİÇBİRİNE KATILMIYORUM KARDEŞİM. köksal toptanı nie seçtiler yha çok sinirliyim partiden ayrılmayı bile düşünüyorum.

Benide_Kapatın 08-08-2007 20:08

Ynt: Köksal TOPTAN Temizlik.....:))

Alıntı:

R.T.E. Nickli Üyeden Alıntı
HİÇBİRİNE KATILMIYORUM KARDEŞİM. köksal toptanı nie seçtiler yha çok sinirliyim partiden ayrılmayı bile düşünüyorum.

Meclis başkanının görevlerini ne kadar bilirsin=?

R.T.E. 08-08-2007 20:10

ewet n oldu

mavera, 08-08-2007 20:11

Alıntı:

katilip, katilmamak senin fikrin..kusura bakma ama senin düsüncene göre erdogan yenildi ve bir kaleyi kaptirdi..kardes karistirin herhalde burasi saadet partisi degil, burasi ak parti ve ak parti insanlarin eslerinin basinin acik, kapali olduguna bakmaz o makam icin ehil olup olmadigina bakar..
ak parti bir marjinal bir parti degildir bu su anlama geliyor illaki her önemli makama esi kapali biri gelecek diye bir kaide yoktur..ak parti merkez partidir ve toplumun her kesimini kucaklamamaktadir..

R.T.E. 08-08-2007 20:12

Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

katilip, katilmamak senin fikrin..kusura bakma ama senin düsüncene göre erdogan yenildi ve bir kaleyi kaptirdi..kardes karistirin herhalde burasi saadet partisi degil, burasi ak parti ve ak parti insanlarin eslerinin basinin acik, kapali olduguna bakmaz o makam icin ehil olup olmadigina bakar..
ak parti bir marjinal bir parti degildir bu su anlama geliyor illaki her önemli makama esi kapali biri gelecek diye bir kaide yoktur..ak parti merkez partidir ve toplumun her kesimini kucaklamamaktadir..

kucaklamamaktadır öle mi?

Benide_Kapatın 08-08-2007 20:13

RTE kardeş,

Amerikadan bahsediyosun sonrada gelip başörtüsü falan çelişkilisin vesselam...

mavera, 08-08-2007 20:13

[quote=R.T.E. ]
Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

eger senin mantiginla yaklasirsak kucaklamamaktadir..illa oraya esi kapali birisi gelecek diye dayatma yaparsan bence ak parti dayatmaci bir partidir..bir insani esinin basi kapali yada acik diye degerlendirmek ne kadar dogru ya o zaman bekar olanlar ne yapsin ;)
kucaklamamaktadır öle mi?

R.T.E. 08-08-2007 20:15

Alıntı:

Totoloji Nickli Üyeden Alıntı
RTE kardeş,

Amerikadan bahsediyosun sonrada gelip başörtüsü falan çelişkilisin vesselam...

ABD den başörtüsüne karşıyım diyen var mı?
nerde çelişki acaba sorabilirmiyim. çok düşüncesizce...

All times are GMT +3. The time now is 08:11.