![]() |
>>Karpuzu buzdolabına koymayın<<
Oda sıcaklığında muhafaza edilen kesilmemiş karpuzlar, buzdolabında saklanan ya da dalından yeni koparılmış karpuzlardan daha fazla hücre koruyucu antioksidanlar (özellikle likopen ve beta karoten) içerirler.
SOĞUK ZARARLI Karpuz dalından koparıldıktan sonra da olgunlaşmaya ve antioksidanlarını geliştirmeye devam eder. Ancak soğuk, bu gelişme sürecini kısaltır. Bu yüzden kesmedikçe, karpuzlarınızı buzdolabının dışında saklamaya özen gösterin. Ancak meyveyi kestikten sonra, bozulmaması için mutlaka buzdolabında muhafaza edin. Soğuğun verdiği lezzeti tatmak isterseniz, servisten hemen önce soğutun. Ve kesmeden evvel karpuzu mutlaka yıkayın. |
>>Karpuzu buzdolabına koymayın<<
ramazan da da yenir diye düşündüm.Malum karpuz hastası çok var ;)
|
>>Karpuzu buzdolabına koymayın<<
ben zaten oda ısısında seviyorum.dolaba konmuş karpuzu asla yiyemem :) demekki sağlıklı bi şey yapıyormusum bilmeden :)
|
>>Karpuzu buzdolabına koymayın<<
Alıntı:
hem bence faydası olmustur ;) |
>>Karpuzu buzdolabına koymayın<<
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D Ben hiç yemem soğuk olmazsa zaten sağlıklı bişey varsa ben tercih etmem hiç ne tuhafım ya :-X |
>>Karpuzu buzdolabına koymayın<<
karpuz soguk yenir buz gibiiii olacak .ama demekki dilimledikten sonra dolaba koyup yemek lazım. yanınada beyaz peynir.
ohhh misss ;) 8) |
>>Karpuzu buzdolabına koymayın<<
Alıntı:
|
>>Karpuzu buzdolabına koymayın<<
Alıntı:
ben anladım Ayşeeee sende anladın dimiii :-X |
>>Karpuzu buzdolabına koymayın<<
Alıntı:
|
>>Karpuzu buzdolabına koymayın<<
modern hayatta neymiş.bizim uyguladığımız kesin ve etkili çözümdür Yalçın Bey. Her kapıyı açar.
Hiç denenmişmiydi sizde ::) |
All times are GMT +3. The time now is 06:23. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Siyaset Forum 2007-2025