![]() |
Sahur Özel :))
Arkadaslar malum artık geceleri sahura kalkacağız Allah nasip ederse .. :) Sahurda internete giren olur mu bilmem amaa eğer olursa buraya uğrayıp bir selam verir atık :) :) Hayırlı Ramazanlar .. :) |
Ben sahurdan sonra yatmayıp ders çalışmayı düşünüyorum. Fırsatım olursa belki girerim bu sayede :)
|
Güzel düşünmüşsünüz ,sahurda herkezin uğramaya çalışacağı sohbet yeri olur burası...
|
ilk bir hafta sahura kadar yayın alıcam inş. bir haftadan sonra iş baslıyor malum inş. sahura kadar yatmayacak olan arkadaslarımızı yayına bekliyorum bende :-*
|
akadaşlar hatimlerinizi de okumayı ihmal etmeyin bu arada ;) dua ya çok ihtiyacımız var :)
|
Ben sahur yemeğine oturuyorum arkadaslar. Hepinize hayirli geceler ve afiyet olsun.. Yemekte ne var diye sorarsanız patates kızartması, çay vb.. :)
Beni de heveslendirdiniz şimdi Eşref Bey ben de geliyorum camiye, biz beraber gidemesekte gönüllerimiz beraber olur |
Oy ne güzelde konuyu açmış balım..Eline sağlık.. ??? (+)
Benim canım geceleri hiç yemek istemez.. :( bende ne yapıcam bilmem.. :( |
Bu arada konumuzu sabitledim inşAllah.. 8)
|
bende kalktım demiyeceğim çünkü hiç uyumadım :)yarım saat öncesine kadar yayindaydım sonrada sahur hazırlığı telaşı tatlı telaş ya ilk gunumz gercekten manevi yönden çok huzur buluyor insan. kalkmayanlarrrrrrrrrrrrr haydin imsaga az kaldı kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :-\herkese afiyet olsun hayirli sahurlarrr :-*
|
??? Teyzoş... Nasılsın..Hoş geldin.. Ne bu forumun hali ziyaretçiler full..Ne yaptın yine.. :D Şaşurdum.. :-\ Bence bu kartelciler fırsattan istifade bu aylarda bu dinciler(!)in açığını yakalarız diyipte geldiler buraya.. 8) Bizede beklerim evde ayin törenindeyiz.. :D iyi haber çıkar..Zikre düştük..Kendimizi zincirliyoruz kaçırmayın.. :P :P :D :D :D :D
|
All times are GMT +3. The time now is 14:10. |