Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Yaşayan En Büyük/Önemli İnsan? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=43723)

Mu-Alim 10-06-2008 22:26

Yaşayan En Büyük/Önemli İnsan?

Evet, sizce yaşayan en büyük/önemli insan kimdir, neden?

Not: Kısıtlayıcı olacağını düşündüğüm için ankete seçenek eklemedim. Anlayışınıza sığınıyorum.

Feyza 10-06-2008 23:02

Kim olcak tabiki Ben. :)
Şaka bir yana en büyük insan annemin anneannesiydi çok büyük 117 yaşında. Tarih hakkında bir sürü hikaye anlatır bize.

( Sen büyük dedin bende büyük yazdım, sakın itiraz etme. Büyük yerine başka bir kelime bul. :evet:) :shades:

Mu-Alim 10-06-2008 23:03

Yanına önemli de ekledim senin gibiler çıkmasın diye.(:

Ama işte muhalefet edeceksiniz ya, bulursunuz bir şeyler...(:

Feyza 10-06-2008 23:06

Alıntı:

Mu-Alim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 440246)
Yanına önemli de ekledim senin gibiler çıkmasın diye.(:

Ama işte muhalefet edeceksiniz ya, bulursunuz bir şeyler...(:

Heç işte... Maksat gıcıklık olsun. :)

Feyza 10-09-2008 00:20

??? Yaşayan en önemli insan...

SessiZ 10-09-2008 00:22

benım nedenı yok kendımı oyle hıssedıyorum :)

Feyza 10-09-2008 00:25

Alıntı:

SessiZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441187)
benım nedenı yok kendımı oyle hıssedıyorum :)

o zaman hislerinizde yanılıyorsunuz. Nedenler herzaman vardır. :)

SessiZ 10-09-2008 00:35

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441188)
o zaman hislerinizde yanılıyorsunuz. Nedenler herzaman vardır. :)

Ama bazen nedensızde sever ınsan karsılıksız:P kendıme sevgımden oncaden o kadar onemsemezdım ancak artık anladım kı ınsan kendı daha onemlıdır..Once kendın sonra dıgerlerı..Bence buyuk dusunursek kendmızı fazla sısırmeden yanı kaybetmeden hedeflerıne ınsan olasır..Kucuk dusunup karamsar olursak kı ben bı donemler ole olup hayatın bazı anlarında basarısız oldum o zaman basarızlık kacınılmaz oluyor..
yanı kısaca efendım ; ınsan kendını cok severse dıger ınsanlarıda sever daha ıyı net algılar.. gıbı gelıor bana..:=)

Feyza 10-09-2008 00:41

Alıntı:

SessiZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 441191)
Ama bazen nedensızde sever ınsan karsılıksız:P kendıme sevgımden oncaden o kadar onemsemezdım ancak artık anladım kı ınsan kendı daha onemlıdır..Once kendın sonra dıgerlerı..Bence buyuk dusunursek kendmızı fazla sısırmeden yanı kaybetmeden hedeflerıne ınsan olasır..Kucuk dusunup karamsar olursak kı ben bı donemler ole olup hayatın bazı anlarında basarısız oldum o zaman basarızlık kacınılmaz oluyor..
yanı kısaca efendım ; ınsan kendını cok severse dıger ınsanlarıda sever daha ıyı net algılar.. gıbı gelıor bana..:=)

O zaman hislerinizde haklıymışsınız. Nedenleriniz gerçekten iyi. Size %80 katılıyorum %20 katılmıyorum. :) Herşeyin fazlası zarardır. İnsan başkasınıda, kendinide fazla sevmiyicek, yoksa aklı başında hareket edemez ve hep yanılır. Sadece sevicek yani (çok sevmiyicek) ;) Neyse çıkmam gerek Forumumuzda aktif olursanız eğer tüm forum ahalisi olarak bu konuyu daha detaylı konuşuruz bir gün İnşaallah.

Hayırlı geceler...

SessiZ 10-09-2008 00:42

hayırlı geceler sızede..

All times are GMT +3. The time now is 19:03.