![]() |
Meşhur ıspanak yemeği ile Koca testi :=)
Kadın akşam işten çıkar |
amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim (aranılıpta bulunamayan Süper koca):evet::evet::evet::evet:
İnşAllah buluruz zor gibi az ama Çok hoştu dostum teşekkürler paylaşım için :anlastik: |
Yalçın bey siz sabah sabah nerden kalktınız?:@:@ nerden biliyosunuz ıspanak yapamadığımız :@ bu gidişle sonunuz hiç iyi görmüyorum haberiniz olsun :hihi2::hihi2::hihi2:
|
8)Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı? ( Olması gereken koca)
ben böyle isterim :ayutandım: 9) amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim (aranılıpta bulunamayan Süper koca) böyle koca kalsin benim yaptigim yemegi begenmeli bir kisi :paat: |
8)Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı? ( Olması gereken koca):embarrassed:
yemek ıspanak olmasa bunu derdim de ıspanakta hiç sevmem ki. :karasız: en iyisi dışarda yemek galiba ;D |
Aşğıda büfe,market bakkat birşey vardır.Boşuna yormasın kocasını kendi alsın.Ya da çocuğa söylesin çocuk alsın.Faza muhallebi çocuğu olmasın çocuk,biraz yaşasın,yorulsun.
|
9) amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim (aranılıpta bulunamayan Süper koca):evet::evet::evet::evet:
anaaaa ne iyi bir kocaymış:) |
All times are GMT +3. The time now is 16:00. |