![]() |
~ Ekim Ayı'nın En İyi Beyin Fırtınası Yorumcusu ~
** EKİM AYI İÇERİSİNDE GÖZLEMLEDİĞİNİZ EN İYİ BEYİN FIRTINASI YORUMCUSUNU SEÇİYORUZ** ** HER ÜYEMİZ 1 OY KULLANABİLME VE BU OYLARI TEKRAR DEĞİŞTİREBİLME HAKKINA SAHİPTİRLER.. ** ** 1 OYUMUZU TEK SEFERDE KULLANABİLİRİZ. YANLIŞLIKLA OY KULLANAN ARKADAŞLARIMIZ OYUNU SİLİP SONRA YENİDEN OY KULLANABİLİRLER.. ** **BİRİNCİ OLAN ARKADAŞIMIZA 100, İKİNCİ OLAN ARKADAŞIMIZA 50, ÜÇÜNCÜ OLAN ARKADAŞIMIZA İSE 30 BEĞENİ VERİLECEKTİR..AYRICA BİRİNCİ SEÇİLEN ARKADAŞIMIZIN PROFİLİNE ''AYIN EN ZEKİ BEYİN FIRTINASI YORUMCUSU'' YAZISI EKLENECEKTİR..** ** SONUÇLAR OYLAMA KAPANIŞTAN SONRA DUYURULACAKTIR.. ** UYARI:Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş,eş dost vs diye göz önünde bulundurmayalım..Hatır için oy vermeyelim..Objektif olalım..Paylaşımları,yorumları,forumdaki hanım/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım..!! __________________ |
Bu ankette çekimser kalmayı kendime daha uygun gördüm. Bu nedenle oy kullanmıyorum. Anketimiz de hayırlı olsun. Anketi hazırlayan değerli yöneticimize teşekkür ediyorum. +
|
oyunu kullandım hayırlı olsun kazanan arkadasa:)
|
Oyumu kullandım hayırlı olsun.
|
oyumu kullandım hayırlı olur inşAllah;1
|
Güncelleme..!! ;;)
|
ben de kullandım ;ı:
|
Bende oyumu kullandım hak eden kazansın inşaAllah ..... |
Adaylar arasında ismimi görmek beni ziyaedesiyle memnun eyledi. Teşekkürü borç bilirim.
Objektif olabilmek adına oy kullanmadım ben de KaraEşref gibi. Emeği geçen tüm kardeşlerimize selam ve şükranlarımı sunarım... |
bende oyumu kullandım hayırlısı olsun ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 14:47. |