![]() |
ebru gündeş- evet
1. Harika
2. Ölümsüz Aşklar 3. Evcilik Oynayamam 4. Sadece Sevdim 5. Evet 6. Tükeneceğiz 7. Kızıl, Mavi 8. Dert Faslı 9. Evlenir Miydik 10. Dünya Dönüyor Forumda MP3 paylaşımı yasaktır! |
Şaka gibi bugun o kadar çok aradım ki albumu sonunda başka bir sitede tesadüfen buldum ve şimdi görüyorum burda :S:( Ben albumu çok beğendım özellikle kızıl ve mavi parçası için indirmiştim..Ellerinize sağlık ,İyi dinlemeler:güzel:
|
:)
Güzel arkadaşım ben foruma üye olalı baya oldu ama aktif olarak pek rol alamıyordum işlerimden ötürü. Albüm yaklaşık 2 hafta önce indirmiştim bende gerçekten güzel bir albüm yapmış ebru hanım her zamanki gibi "harika" yani albümün çıkış parçası bugunlerdeki ruh halimle benim favorim:);ı: Arayıpta bulamadığın albüm varsa eğer elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
İyi Geceler, İyi seyirler.... |
Müzikle bayağı içli dışlıyım bu yüzden sizi rahatsız edebılırım ara sıra:) Evet harika parçasıda favorim ilk o parçasını dinlemiştim.Teşekkür ederim...
|
Cok güzel parcalar gercekten,
buradada paylastigin icin tesekkürler ;) |
:)
Elimden geldiği kadar yerli yada yabancı albüm paylaşımlarım olucak! takipcim olun:)
|
Sizi nasıl takip edebilirim yeniyim ben daha bilmiyorum :)
|
korsanlık yapmayalım lütfen çalmayın çalmayın:)
|
O zaman memleketin %80 i korsan:)
|
All times are GMT +3. The time now is 05:28. |