Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Sizce erkekler mi daha çok konuşurlar, yoksa kadınlar mı? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=48391)

ÜMİT-AK 11-30-2008 12:27

Sizce erkekler mi daha çok konuşurlar, yoksa kadınlar mı?

araştırılması bile yapılmış evvel zaman içinde yaşayan insan atalarının iskeletleri incelendiğinde kadınların çene bölgesinde aşınma görülmüş sebepsiz değildir :w:

Gökmen 11-30-2008 12:44

Alıntı:

ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464294)
araştırılması bile yapılmış evvel zaman içinde yaşayan insan atalarının iskeletleri incelendiğinde kadınların çene bölgesinde aşınma görülmüş sebepsiz değildir :w:

ÜMİT İnan kardeşim ben dün şahit oldum kesinlikle kadınlar, ya kardeşim insan münübüsün kalktığı duraktan son durağına kadar hiç susmadan nasıl konuşur yav, kızlar bir başladı abi tiyatrodan, meriden,alış verişten,arkadaşlarını eleştiriden,araba kullanmaktan, konser biletinden,minibüsün kılimasından,münibüsün arka koltuğun güzelliklerinden,yiğeninin şirinliğinden ve daha sayamadığım inan bir çok şeyden. Yav kardeşim bunlar hiç nefes almazmı ya hatta öyle salakca bir muhabbet olduki bir ara,dışarıda yağmur yağıyor,kız, arkadaşına ya birazdan yağmur yağar diyor, lan zati yağuyor daha nasıl yağacak,bilmediğimiz bir yağmur türümü var yoksa:w: anlican tam bir geyikci bu kızlar ve ceneleri göbeklerine düşmüş bunların:D

çilik 11-30-2008 12:47

Alıntı:

Gökmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464305)
ÜMİT İnan kardeşim ben dün şahit oldum kesinlikle kadınlar, ya kardeşim insan münübüsün kalktığı duraktan son durağına kadar hiç susmadan nasıl konuşur yav, kızlar bir başladı abi tiyatrodan, meriden,alış verişten,arkadaşlarını eleştiriden,araba kullanmaktan, konser biletinden,minibüsün kılimasından,münibüsün arka koltuğun güzelliklerinden,yiğeninin şirinliğinden ve daha sayamadığım inan bir çok şeyden. Yav kardeşim bunlar hiç nefes almazmı ya hatta öyle salakca bir muhabbet olduki bir ara,dışarıda yağmur yağıyor,kız, arkadaşına ya birazdan yağmur yağar diyor, lan zati yağuyor daha nasıl yağacak,bilmediğimiz bir yağmur türümü var yoksa:w: anlican tam bir geyikci bu kızlar ve ceneleri göbeklerine düşmüş bunların:D

Sende maşallah işini bırakmışsın onları dinlemişsin ve dediklerini ezberlemişsin:w::w::w::w:

Gökmen 11-30-2008 12:51

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464306)
Sende maşallah işini bırakmışsın onları dinlemişsin ve dediklerini ezberlemişsin:w::w::w::w:

Sadece ben dinlemedimki tüm minibüstekiler dinledi daha doğrusu okadar yüksek sesle konuşuyorlardıki dinlemek zonda kaldı herkez, utanmazsızız siz,sizde toplum ahlakıda yok erkekler ne yapsın çilik:ayutandım::D

çilik 11-30-2008 12:52

Alıntı:

Gökmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464309)
Sadece ben dinlemedimki tüm minibüstekiler dinledi daha doğrusu okadar yüksek sesle konuşuyorlardıki dinlemek zonda kaldı herkez, utanmazsızız siz,sizde toplum ahlakıda yok erkekler ne yapsın çilik:ayutandım::D

Genelll KONUşma Bakimmm Erkeklerin neler yaptıklarını yazarsam burda forum patlar:w:

ÜMİT-AK 11-30-2008 12:54

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464311)
Genelll KONUşma Bakimmm Erkeklerin neler yaptıklarını yazarsam burda forum patlar:w:

patlatta görelim var mı cesaretin o kadar;1

çilik 11-30-2008 12:57

Alıntı:

ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464314)
patlatta görelim var mı cesaretin o kadar;1

Cesaretten değilde erkeklerin yaptığı karaktersiz şeyleri yazacak kadar terbiyesiz değilim:@:@

Gökmen 11-30-2008 12:57

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464311)

İşiniz gücünüz çene icraat kardeşim icraat :w:

çilik 11-30-2008 13:00

Alıntı:

Gökmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464316)
İşiniz gücünüz çene icraat kardeşim icraat :w:

Biizm bi zararımız yok amaaa sizinn....

ÜMİT-AK 11-30-2008 13:01

Alıntı:

çilik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464315)
Cesaretten değilde erkeklerin yaptığı karaktersiz şeyleri yazacak kadar terbiyesiz değilim:@:@

ya sen şakadan anlamıyonmu:( yakıştımı sana karektersiz kelimesi
cidden kızdım şimdi :@

All times are GMT +3. The time now is 15:11.