![]() |
Kim derdi ki bir gün Emin Çölaşan'ı savunacağım.......
Montesque der ki;
"Düşüncelerinden nefret ediyorum ama o düşünceleri savunma hakkını sana kazandırmak uğruna ölmeye hazırım". Emin Çölaşanın kalemi patronu tarafından kırılmıştır. Nedenin Ak Parti'ye yalakalık mı değil mi diye tartışmayacağım. Ama bize karşıt düşünceleri de olsa düşüncelerini ifade hakkı elinden alınmış birini savunmak demokrat kimliğimizin de bir gereğidir. Bir patron tabi ki istediği yazarlarla çalışma özgürlüğüne sahiptir. Ama bu patron "Medya Tekel Patronu AYDIN DOĞAN" ise ve gazeteci de Emin Çölaşan olunca bunun altını çizmemiz gerekir. Demokrasimizin olgunlaşması için her kesim belli bedeller ödemektedir ve ödemiştir. Sanırım bu da Emin Çölaşan'ın hesabına düşen kısmıydı. Çölaşan'ın şimdi daha da özgür, daha demokratik bir ülkede yaşama özlemini paylaşan insanlar zümresine dahil olduğuna inanıyorum. Saygılarımla..... |
Her gazetenin ilkeleri vardır.Hürriyet gazetesi ödediği tazminatlara ve Çölaşan'ın kırıcı üslubuna daha fazla dayanamadı.KAldı ki adamı mesleğinden etmiyorlar .Sadece Hürriyet gazetesinde yazmayacak.Ben internette okudum Cumhuriyet gazetesi Çölaşan'ı davet edecekmiş diye.Bir gazetede yazmaya devam eder yani...
|
çölaşanın yeri zaten Cumhuriyetti neyse biraz cumhuriyetci parası yiyecek melih gökçek ve ankaralılar anlaşılan....
|
Onu düşüncelerinden dolayı işinden almadılar ki yaptığı niteliksiz ve asılsız haberlerle gazetenin imajını ve dolayısıyla trajını :D sarsdığı için işten kovdular ;)
|
yalan haber ajansına üye olsun kovulmaz daha
|
Alıntı:
kesinlikle kardeşim ;) |
niye savunuyorsun ki?? adam t.c. sınırlarından mı atıldı ?? yada vatandaşlığımı elinden alındı???..kimse patronuyla ortak değil ki HAYATTA HER ŞEY BİR YERE KADAR!
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 13:30. |