![]() |
Kılıçtaroğlu Genç Bakışta Söylemiş Olduğu Söz
Evet Arkadaşlar Dün Gece Saat 3 E kadar İzledim Programi Kemal Kılıçtaroğluna Bir Soru Yanıltıldı :) Abbas Güclü Bey Tarafindan Sizce İstanbul - Ankara - İzmir De Büyüksehirleri Kim Alir Diye :)
Kendisi %80 Benim Partim Alacak DEdi Sizce Arkadaşlar %80 Mi Yoksa %08 :) Diyecektide Dilimi Sürtü Kılıçtar Oğlunun Ben Anlam Veremedim :w: İzleyen Varsa Fikir Görüsünü Belirsin Veya Bu yazdigim hakkında bir yorum yapsin |
Alıntı:
|
Zaten Seneryo Faso Fiso oldugunu :) Dün bir Genc arkadasimiz Söyledi Girereken alkislatiyorsunuz iste Alkıslama olayini Anlayamadim dedi Ben Cok Kez ve 1 Sene Kadar Medya Dünyasinda Calistim İclerinde oldugum icin Gördügüm Seyler Tv Arkasinda Dönen Seylerden Haberim Var o Acidan Ordan Secmece Ve Giriste ona Göre Adamlar Ellerine Kagit Sıkıstırıp bu Sorulari Sorun Diyorlar :)
Melih Bey Fena Patlatti İste ordan Oraya Ucuyor Havasi bol :) Daha inememis Anlasilan Heralde bu Sira kadir topbaş a Yüklenecek Kadir Topbaş da Patlatir Havasi biter insallah diyorum |
İzleyemedim programı. Gece 3'e kadar da dayanamazdım sanırım bu adamın konuşmasına.. Ancak %80 demesi normal.
Mâlum, insan 'hayal' kurduğu sürece yaşar.. ;1 |
All times are GMT +3. The time now is 11:28. |