![]() |
Selamun aleyküm AK GÖNÜLLÜLER..!
Selamun aleyküm AK Gençliğin değerli dostları.Bende sizlerleyim bundan sonra inşaALLAH.AK PARTİ İzmir-Bergama Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesiyim elimden geldiğince bu ortamda bulunmaya çalışıyorum.Değerli arkadaşım 'AK_KELEBEK' sayesinde burayla tanıştım. Hayırlısı olur umarım hepimiz için... |
ve aleyküm selam...
|
ve aleyküm selam verahmetullahi ve berekatüh.Hoş geldin SEFALAR getirdin Hamza kardeşim :) Çok teşekkür ederim beni kırmayıp geldiğin için.Daimi olmanı dilerim Hyaırlı forumlar :ayutandım:
|
aleyküm selam hoşgelgeldin. aramıza
|
Aleykümselam.Ak parti ailesine teşriflerinizden dolayı saolun,varolun.Forum sizinle daha da büyüyüp gelişecektir inşALLAH.Daim olmanız dileğiyle...
|
Sizlerde sağ olun bu sıcak karşılama için Allah razı olsun güzel bir foruma benziyor burası kelebek'e hak vermemek elde değil. :)
|
Alıntı:
|
Evet belli oluyor zaten özellikle sizden bahsetmişti siyesi birikiminizden ve uslubunuzdan :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Samimiyet çok öenmli tabi ki bizim teşkilatımız yani Gençlik Kollarımızın içinde ki samimiyet olmasa idi bu kadar güzel çalışmalara imza atamazdık.Forum sayesinde daha da geniş dostlara sahip olmak çok güzel.Ege bölgesinde özellikle kelebek güzel tanıtım yapıyor forumun :w: medya Tanıtımı harikadır onun:hihi2: |
All times are GMT +3. The time now is 03:41. |