![]() |
Flaş.. Başkent Doğalgazın Müdürü Veysel Karani Demir Özür Diledi ve İstifa Etti
Olay müdür Karani Demir istifa etti!
Başkent Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürü Veysel Karani Demir istifa etti. Ankara'da yılbaşında 7 üniversiteli gencin ölümüyle sonuçlanan doğalgaz faciası Başkent Doğalgaz A.Ş. Genel Müdürü'nü koltuğundan etti. Dün faciayla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında sarf ettiği sözlere tepkilerin artmasıyla Veysel Karani Demir istifasını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e sundu. mynet |
Neden insanlar,özeliklede yönetenler dürüst ve samimiyetlikten ödün vermektedirler(?)Öncelikle ölen insanların ailelerine başsağlı diliyorum.Geride kalanlarada rabbim sabır ve hidayet ihsan buyursun.Ahiret yurduna göçenlerede rabbim bir kez daha merhamet eylesin...Olayda herhangi bir kasıt olup olmadığını,dışarıdan bakarak birşey söyleyemem.Lakin eldeki deliler neticesinde kader dahilinde zuhur bulan bir ölüm...Benim asıl anlamadığım müdürün istifa etmesinin nedeni!Eğer olayda kasıtlı olduğunu,yani suçlu olduğunu düşünüyorsa direkt adalet yetkililerine teslim olsun...Fakat olayla bir ilgisinin olmadığını düşünüyorsa yapması gereken istifa edip,kartel ve Ak parti düşmanlarının eline koz mu vermekti? Bunun en iyi tahlilini mutlaka kendileri yapacaklardır.Lakin umut ederim ki suçsuz durumdayken,bu şekilde suçlu duruma düşmemesi..!
|
tam yerinde bir karar olmuş.
ya nasıl kızdırdı beni.gaz sızıntısı var,her daireyi gezecez mi diyor ya bu nasıl mantık.... hepsini tek tek arayacaksın.yazıklar olsun.. rahat rahat konuşuyor.bir de demez mi cumaya yatişecez diye... :@ |
All times are GMT +3. The time now is 22:39. |