Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ankara Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Ankara Adaylarımız Şaşırttı ..! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=51874)

president18 01-14-2009 02:14

Ankara Adaylarımız Şaşırttı ..!

Sizleri bilemem ama ben şaşırdım arkadaşlar..
Haşlak'ın devam ettirilmesi büyük handikap.
Gazi Şahin,elmadagda yogun etkisi oldugu için mamaktan oraya kaydırıldı.Orası chpden alınmaya çalışılacak.
Çankaya için Akarcalı'yı duydugumda çok üzüldüm.
Çok donanımlı birisi olabilir ancak,Ak Parti tabanı nasıl özümseyecek kendisini? Çankaya bu dönem alınabilirdi iyi birçalışmayla.Bence bu şans bir daha ele gelmeyecek..
Sincan'da rıza gezer ,hasan altın kapışması son buldu.Mustafa Tuna umarım sincandaki mhp direncini kırar.
Çubukta Mustafa Özdenin ismi geçiyor.Lokman Özden ve Hasan Coşkunu sollaması ilginç.

Mamak hala muamma..bakalım kim ipi göğüsleyecek..
Etimesgut kaynıyor hakeza..
Allah yardımcımız olsun,sürprz adaylarla zor biz seçim bizleri bekliyor.

FarukARSLAN. 01-14-2009 05:36

Rabbim mukadderini her daim muzaffer eylesin bu yolun yoldaşlarının..

president18 01-15-2009 01:50

mamakta da mesut akgül ipi göğüsledi hayırlı olsun.
ankaralı arkadaşlarım bu tür konulara ilgisizler mi ?
neden tartışılmıyor adaylar?

dadaşakıncı 01-20-2009 02:40

Kim kim olrsa olsun biz Ak Gençler olarak adaylarımızın arkasındayız.İnşallah Ankara'yı tamamen alacağız.

FarukARSLAN. 01-20-2009 02:45

Alıntı:

dadaşakıncı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495716)
Kim kim olrsa olsun biz Ak Gençler olarak adaylarımızın arkasındayız.İnşallah Ankara'yı tamamen alacağız.

İnşallah alacağız.. Zaten arada bi Çankaya var.. O 'kaya'yı da düzeltin mi Başkent tamamen AK'laşmış olacaktır..

Bu vesile ile sadana bi hoşgeldin diyeyim dadaşım.. ;1
Erzurum'dan mısın yoksa sende mi gurbet ??? :)

dadaşakıncı 01-20-2009 02:51

Evet gurbetteyiz.Ama ak yolun yolcusuyuz.

dadaşakıncı 01-20-2009 02:52

Hoşbulduk Sağolun

akmmr 01-20-2009 03:54

Alıntı:

dadaşakıncı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495716)

arkadaşım bence öyle düşünme yerel seççimlerde farklılık olabiliyor..mesela ben kendi ilçemde akpartiye oy vermeyi düşünmüyorum çünkü mevcut başkan aday gösterildi ve hiçbir çalışma yapmadı 5 yıl boyunca şimdi ben akpartiye ihanet mi etmiş oluyorum.??

dadaşakıncı 01-20-2009 16:09

Alıntı:

akmmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495736)
arkadaşım bence öyle düşünme yerel seççimlerde farklılık olabiliyor..mesela ben kendi ilçemde akpartiye oy vermeyi düşünmüyorum çünkü mevcut başkan aday gösterildi ve hiçbir çalışma yapmadı 5 yıl boyunca şimdi ben akpartiye ihanet mi etmiş oluyorum.??

Hangi ilçede ikamet ediyorsunuz???

akmmr 01-20-2009 18:39

Alıntı:

dadaşakıncı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495921)
Hangi ilçede ikamet ediyorsunuz???

ankarada değilim ben akıncı izmirde ikamet ediyorum genel olarak soylemiştim ben bu görüşümü..çünkü insanlar yaşadığı yeri dee düşünmek zorunda..

All times are GMT +3. The time now is 05:39.