![]() |
Anket Duyurusu: Kadir Topbaşmı ? - kemal kılıçdaroğlumu ?
Arkadaşlar
kanaldde yapılmakda olan ankete katılım sağlayalım , kılıcdaroğlunun hersaniye oyu yükseliyor , biz AKpartililer olarak ya henuz görmedik yada ağır kalıyoruz ,İSTANBUL u ve TURKİYE yi bunlara bırakmayacamızı gösterelim arkadaşlar http://www.kanaldhaber.com.tr/anket.aspx?AnketID=265 ankete katılalım arkadaşlar |
katıldım oy verdim kadir abiye...ama chpliler saldırmış belli oluyor...önemli değil
|
kanald nin yapacağı ankete güven olmaz. ankette kılıçdaroğlu %55 gösteriyor. seçimlerde kılıçdaroğlu ve chp ye güzel bir ders verecektir istanbullu. kadir topbaş gerçekten iyi çalıştı.
|
Kemal Kılıçdaroğlu %55
Kadir Topbaş %45 Anket şıklarında neden Kemal Kılıçdaroğlu isminin üst sırada yer aldığına dair fikri olan var mı? |
ONLAR NE ANLAR BELEDİYECİLİKTEN BE KARDEŞİM BU HALK ONLARI MUHALEFETE MAHKUM ETMİŞ İÇİN RAHAT OLSUN ONLAR YANINA BİLE YAKLAŞAMAZLAR
|
E KILIÇDAROĞLU NU DESTEKLEDİKLERİNDEN HERAL ONLARDA ONLARIN SAFINDA
|
bakın dün gece yolculuğum vardı...istanbuldan bingöle seçim araştırmaları için...yolculukta kanald haberi izledim.birand kılçdaroğlu ile canlı yayın röportajı yaptı.röportajın girişinde ne derse beğenirsiniz...aynen yazıyorum:sayın kılıçdaroğlu beklenen oldu aday gösterildiniz.hayırlı olsun.inşallah seçimi kazanıyoruz bu defa...aynen böyle dedi...
|
benim yaptığım ankete görede kılıçdaroğlu %0 kadir topbaş %100 hangimize güvenirsiniz banamı kanaldyemi :)).
bunlar böyle anketlerle avunsunlar sandık sonucunda üstüne bir badak su içsinler. |
Alıntı:
|
Zaten kanal D yi ziyaret edenlerin büyük kısmının Ak Parti destekçisi olmasını da beklemiyoruz :). Buna rağmen yine de hala arada yüksek bir fark yoksa, sonuç bellidir; Kadir Topbaş.
Kadim Sevgiler... |
All times are GMT +3. The time now is 17:46. |