Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Kadın Kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=331)
-   -   Ak Parti Kadın Kollarına nasıl üye olabilirim? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=53261)

öznur şahin 01-25-2009 02:08

Ak Parti Kadın Kollarına nasıl üye olabilirim?

ben kadın kollarına üye olmak istiyorum nasıl olabilirim

ishakyilmaz 01-25-2009 12:59

Öznur hanım bulunduğunuz ilçe veya il Teşkilatlarının kadın kolları birimlerine gitmeniz,ve düşüncelerinizi sunmanız kafidir.Teşkilatta bulunan hanım kardeşlerimiz sizlere yardımcı olacaklarıdır.

kardelen5050 02-06-2009 10:10

Genel Başkan ve Başbakanımız Sn.Tayyip Erdoğan'ın talimatları gereğince "Belirlenecek herüç genel ve meclis üyesinden biri kadın olarak belirlenecektir" Koşullarını acaba Hangi il ve ilçe teşkilatları yerine getiriyor. Lİsteye Gİremeyen KAdınlar Ne yapmalı?
Davos'ta Haksızlığa tahammül edemeyen Bir Başbakan'ın Teşkilatlarındaki haksızlıklar nasıl çözülmeli?

ishakyilmaz 02-06-2009 11:47

Alıntı:

kardelen5050 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 505578)
Genel Başkan ve Başbakanımız Sn.Tayyip Erdoğan'ın talimatları gereğince "Belirlenecek herüç genel ve meclis üyesinden biri kadın olarak belirlenecektir" Koşullarını acaba Hangi il ve ilçe teşkilatları yerine getiriyor. Lİsteye Gİremeyen KAdınlar Ne yapmalı?
Davos'ta Haksızlığa tahammül edemeyen Bir Başbakan'ın Teşkilatlarındaki haksızlıklar nasıl çözülmeli?

Genel olarak Başbakanımızın gençlere ve kadınlara siyasette verdiği önem tartışılmaz bir boyuttadır.Her alanda kendilerinin söz sahibi yapılmasını bizzat isteyen,teşkilatların her kademesinde görev almalarına olanak tanıyan,bu yerel seçimlerdede dediğiniz gibi kadın başkan adayları ile birlikte meclis üyeliklerinede seçilmelerini istemiştir.Gel gelgellelim listelerin yoğun olmasından dolayı bazı kişilerin yer alıp almadığına...Mutlaka kadınlar yer alacaktır ama hangisinin listede yer alacağına müktedir değiliz...O yüzden çok çalışı,başarınız diyorum;1

*medine* 03-27-2009 16:51

hmm
bende düşünüyorum şu ara
inşallah nasip olursa öyle bir planım var kadın kollarına katılmak ve faydalı olabilmek isterim.

yasmn26 04-01-2009 09:28

bende kadın kollarına üye olmak istiyorum.faliyetleri neler,ne yaparlar bi bilgniz varmı.nasıl üye olabilirim..

ishakyilmaz 04-01-2009 12:44

Alıntı:

yasmn26 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566334)
bende kadın kollarına üye olmak istiyorum.faliyetleri neler,ne yaparlar bi bilgniz varmı.nasıl üye olabilirim..

Bulunduğunuz il veye ilçe teşkilatımıza uğramınız yeterlidir.Gerekli tüm bilgileri sizlere sunarlar.

yasmn26 04-06-2009 14:58

teşekkür ederim

Hüdaverdi 02-20-2011 01:08

Bugün bizim eve gelmişler.
Hediyede getirmişler.

Gönülden 02-20-2011 01:12

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860725)
Bugün bizim eve gelmişler.
Hediyede getirmişler.

Hüdaverdi bilgilendirme için bu başlığımı seçtin :) parti icraatlarınıda anlatmışlarmı bari...çukulata ve kahvemi getirmişler:hihi2:

All times are GMT +3. The time now is 17:03.