Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Selam... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=53275)

Siray 01-25-2009 12:26

Selam...

Merhabalar. Siyasete olan ilgim beni bu siteye çekti. kurulalı çok olmuş, ne yazıkki benim yeni haberim oldu. Bende buralardayım artık... ;;)

ishakyilmaz 01-25-2009 12:29

Aleykümselam aramız hoşgeldiniz.Erken veya geç,genç veya yaşlı hiç önemli değil,önemli olan;liyakatli bilgi ve birikimlerini AK partiforumda geliştirmek ve yaymak.Daim olursunuz inşALLAH.

Siray 01-25-2009 12:34

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498172)
Aleykümselam aramız hoşgeldiniz.Erken veya geç,genç veya yaşlı hiç önemli değil,önemli olan;liyakatli bilgi ve birikimlerini AK partiforumda geliştirmek ve yaymak.Daim olursunuz inşALLAH.

Çok teşekkür ederim. Buralarda olacağımcam İnşaallah. Ben siteyi dün tesadüfen tanıştığım sohbet ettiğim bir kişiden öğrendim. Benim siyasete ilgim var. Ak Parti'de görev almayı çok istememe rağmen olmadı o arkadaşta Ak Parti teşkilatında görev yapıyor. kısa bir muhabbet geçti aramızda ve bana burayı önerdi. Çok beğendim...

Necip Fazıl 01-25-2009 12:39

aleyküm selam hoş geldiniz aramıza... daimi olursunuz inşALLAH... ;1

evet forum açılalı epeyy oldu siz SİRAYımı beklediniz acaba... :w: :D

ishakyilmaz 01-25-2009 12:40

Herşeyden önemlisi kalbinizde bazı duygu ve düşüncelerin yeşermesidir.Bugün olmaz ama yarın mutlaka istediklerinizi elde edersiniz.Siyasettin bir çok kuralı vardır,ama en önemlisi samimi ve dürüst olmaktır..!Bu vasıfları kendinizde hissetiğiniz zaman geri kalan teferuaatan öte değildir..!

Siray 01-25-2009 12:42

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498180)
aleyküm selam hoş geldiniz aramıza... daimi olursunuz inşALLAH... ;1

evet forum açılalı epeyy oldu siz SİRAYımı beklediniz acaba... :w: :D

teşekkürler hoş karşılandım, hoş buldum. :)

Siray 01-25-2009 12:45

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498181)
Herşeyden önemlisi kalbinizde bazı duygu ve düşüncelerin yeşermesidir.Bugün olmaz ama yarın mutlaka istediklerinizi elde edersiniz.Siyasettin bir çok kuralı vardır,ama en önemlisi samimi ve dürüst olmaktır..!Bu vasıfları kendinizde hissetiğiniz zaman geri kalan teferuaatan öte değildir..!

Şimdi daha çok mutlu oldum sizin gibi insanların bulunduğu ortamda bulunduğum için. çok güzel ve değerli öğütler bunlar. Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim.

Necip Fazıl 01-25-2009 12:49

Alıntı:

Siray Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 498185)
teşekkürler hoş karşılandım, hoş buldum. :)

asıl biz teşekkür ederiz bu güzel forumu o güzel sohbetinizle onurlandırdığınız için... ;1 :çiçek:

_SoN_ 01-25-2009 12:53

hoşgeldiniz..

Siray 01-25-2009 12:53

[quote=Meçhul;498197]

asıl biz teşekkür ederiz bu güzel forumu o güzel sohbetinizle onurlandırdığınız için... ;1 :çiçek:
[/quote]
:) bu ne güzel karşılama ben buradan çıkmam artık.

All times are GMT +3. The time now is 02:31.