Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Mahalle Maçlarının sizdeki kuralları hangileriydi? :)) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=54514)

....tuğbA..... 02-03-2009 23:09

Mahalle Maçlarının sizdeki kuralları hangileriydi? :))

mahalle maçlarının kurallarından hangileri

Sizin mahallenizde de Geçerliydi?

iyi anketler arkadaşlar :)

Gökmen 02-03-2009 23:23

Yahu TUĞBA kardeşim ben hepsini işaretledim,yazdıklarının hepsini uyguluyor ve yapıyorduk biz :w:

....tuğbA..... 02-03-2009 23:27

Alıntı:

Gökmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504060)
Yahu TUĞBA kardeşim ben hepsini işaretledim,yazdıklarının hepsini uyguluyor ve yapıyorduk biz :w:

iyiki fazla seçenek sunmuşum vur dedik öldürdün ;Dkardeşim................

Gökmen 02-03-2009 23:35

Alıntı:

....tuğbA..... Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504066)
iyiki fazla seçenek sunmuşum vur dedik öldürdün ;Dkardeşim................

Ama bak herkes benim yaptığımı yapacak bu seçeneklerinin hepsi mahalle futbol kurallarında var ve ben yakında süper lig,e de uygulattıracağım bu kuralları :D:D (+)

son durak 02-04-2009 01:26

ask 0lsun Tuğba tanımadın beni..........

ben tanıdım seni gönüldasım canım arkadasım df dasım........

Allaha emanet ol.....

bu forumda süper daha önce üyeligim vardı ama girmedigim için silinmiş........

daim oluruz inş.burada..

ne de olsa ailemizin yanındayız dimi.........;D

....tuğbA..... 02-04-2009 02:08

Alıntı:

son durak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504113)
ask 0lsun Tuğba tanımadın beni..........

ben tanıdım seni gönüldasım canım arkadasım df dasım........

Allaha emanet ol.....

bu forumda süper daha önce üyeligim vardı ama girmedigim için silinmiş........

daim oluruz inş.burada..

ne de olsa ailemizin yanındayız dimi.........;D

anladım aslında güzel arkadaşım :ayutandım: ............
ama belki değildir ...şimdi yanlış anlaşılır diye düşündüm ............
aslında sana özelden soracaktım msn'den ........

Nerdenmi anladım işte şu şifremiz varya noktalarımız .................... 'daN;D
Bide cevap tarzından...............
evet ailemizin yanındayız hamdolsun..............
Durmak yok yola devam:)

Eşref 02-04-2009 02:14

Ankete oy veremedim henüz. Şıkları okurken kendimi çocukluk yıllarımda buldum. Çok sağolun. +

....tuğbA..... 02-04-2009 02:31

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504142)
Ankete oy veremedim henüz. Şıkları okurken kendimi çocukluk yıllarımda buldum. Çok sağolun. +

buda güzel ;D

Üç mevsim 02-04-2009 02:40

....tuğbA..... Hanım bu çocuksu çalışmayı forumla paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Bir anda Kastamonu Kız Meslek Lisesinin Bahçesi geldi gözlerimin önünde, Bizim mahallenin tam ortasındaydı bu okul, okuldan çıktıktan sonra hemen oraya koşardık, ölümüne top oynardık :(...

Ne mahalle maçları yapardık bee.. Kürtler gelirdi yukarıki mahalleden bizim abilerimiz onlarla maç yapardı, kaleye de çoğu zaman beni koyarlardı, çünkü bendeki ruhu iyi bilirlerdi yüreğimle oynardım, herşeyimi verirdim sahada. İlkokula gidiyordum küçüktüm ama İbrahim Sadri'nin dediği gibi kocaman bir yüreğe sahiptim.. En nihayetinde Trabzonluyduk, futbol oyunu genlerimizde vardı. Küçücük bünyemle koca futbol toplarını geri çevirirdim. :evet:

Ondan sonra bu anketteki şıkların hemen hepsi vardı bizim maçlarımızda, en çok da 5'te devre 10'da biter vardı :hihi2: Sonra, Babam kızardı "Akşam Ezanı okunduğu zaman bırakıp geleceksiniz" derdi. İyi oynayan iki kişi aynı takımda olmazdı buna dikkat ederdik :hihi2: Bizim oynadığımız lisenin bahçesinde hazır direkler vardı ama başka yerlerde oynadığımız zaman taş koyardık arasını adamla sayardık :hihi2: Topun sahibi çok artislik yapardı be, iyi ki bi topu var dedirtirdi yani :kızdım: Metin Ali Feyyaz'ı bilmem ben Hami derdim Şota derdim..

....tuğbA..... 02-04-2009 03:05

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 504162)
....tuğbA..... Hanım bu çocuksu çalışmayı forumla paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Bir anda Kastamonu Kız Meslek Lisesinin Bahçesi geldi gözlerimin önünde, Bizim mahallenin tam ortasındaydı bu okul, okuldan çıktıktan sonra hemen oraya koşardık, ölümüne top oynardık :(...

Ne mahalle maçları yapardık bee.. Kürtler gelirdi yukarıki mahalleden bizim abilerimiz onlarla maç yapardı, kaleye de çoğu zaman beni koyarlardı, çünkü bendeki ruhu iyi bilirlerdi yüreğimle oynardım, herşeyimi verirdim sahada. İlkokula gidiyordum küçüktüm ama İbrahim Sadri'nin dediği gibi kocaman bir yüreğe sahiptim.. En nihayetinde Trabzonluyduk, futbol oyunu genlerimizde vardı. Küçücük bünyemle koca futbol toplarını geri çevirirdim. :evet:

Ondan sonra bu anketteki şıkların hemen hepsi vardı bizim maçlarımızda, en çok da 5'te devre 10'da biter vardı :hihi2: Sonra, Babam kızardı "Akşam Ezanı okunduğu zaman bırakıp geleceksiniz" derdi. İyi oynayan iki kişi aynı takımda olmazdı buna dikkat ederdik :hihi2: Bizim oynadığımız lisenin bahçesinde hazır direkler vardı ama başka yerlerde oynadığımız zaman taş koyardık arasını adamla sayardık :hihi2: Topun sahibi çok artislik yapardı be, iyi ki bi topu var dedirtirdi yani :kızdım: Metin Ali Feyyaz'ı bilmem ben Hami derdim Şota derdim..

ben teşekkür ederim.....
baya bir anınız varmış çok güldüm;D
kız erkek farketmiyor futbolda çocukken oynuyorduk severek........

All times are GMT +3. The time now is 17:44.