![]() |
Aklıma Bir Fikir Geldi...
Buyrun, aklınıza ne geldi ? :güzel:
Kurallar: -Karşılıklı konuşmak yasaktır. -Herhangi bir mesajı alıntı yaparak ya da yapmayarak cevap vermek yasaktır. -Beğenilerimizi sözü söyleyen Mesaj Sahibine beğeni vererek gösterebiliriz. Sohbet için: En Uzun Sohbet Başlığı ;)(http://www.akpartiforum.com/images/s.../multipage.gif 123 ... Sonuncu Sayfa) |
Bu konu başlığını görünce aklıma çocukluğum geldi..
Küçükken tabiri caizse işime gelmeyen oyunlarda hep "aklıma bi fikiy" gelirdi ;ı: Şimdi de yine aklıma bi fikiy geldi: Bu oyunu bozalım evcilik oynayalım.. :w: |
Aşağı kattaki kız evine gidip kapıyı çalmak istiyorum.
Kapıyı açan kızın üzerine bir sürahi soğuk suyu boşaltıp yukarı kaçmak istiyorum! Sanırım bu sadece istek olarak kalmayacak. Geliyorum birazdan. |
Evet, aklıma bir fikiy geldi ;1 Açıköğretim dersleri için günlük 30 dakika çalışsam yeterli sanırım...
|
Aklıma bir fikiy geldi, bu saçma oyunu bozup nete geçelim ;1
|
Aklıma forum için bugün 15tane fikiy geldi. Ders çalışmamak için sanırım.
Sınavlar bitsin birinden etraflıca bahsedeceğim inşallah |
Aklıma bir fikir geldi Staj dosyasına ara verip dönem ödevimi hazırlıyım en iyisi
|
Ak Parti Forum'a üye olan arkadaşlarımıza "Hoşgeldiniz" mesajı atalım :). Profil ya da özel mesajı...
|
forumdaki genel düzeni ve gidişatı kontrol altında tutmak için yapılmış güzel bir uygulama. ama cevap olarak alıntı yapmanın neden yasak olduğunu anlayamadım.
|
Aklıma bir fikir geldi :)
Ramazan ay'ına dair..Güzel aktiviteler olabilir.. Bu konuda biraz kafa yorabiliriz değil mi? |
All times are GMT +3. The time now is 11:29. |