Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Gençlik Kolları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=332)
-   -   AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV ALMAK İSTİYORUM. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56150)

semraxxx 02-14-2009 21:22

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA GÖREV ALMAK İSTİYORUM.

ARKADAŞLAR

ak parti içersinde hizmete girmek istiyorum

ben ankara keçiörendeyim

bana yardımcı olursanız sevinirim

Şimdiden tşkr ederim yardımlarınız ve ilginiz için ....

elfin_su 05-18-2009 14:22

bende istiyorum bunu.çalışmıyorum evdeyim her gün evde olmakatan artık canım sıklmış durumda.bi işe yaramak destek olmak yaralı bı ınsan olmak isityorum.bende aktif rol almak isityorum.lartalda oturuyorum.22 yasındayım.üyeymişim galiba babam öle diyor ama üye akrtım fln yok.beni babam üye yapmış galıba ama anlamdım ben bı dahah üye olsam mı arkadslar.

ishakyilmaz 05-18-2009 14:45

Arkadaşlar bulunduğunuz AK Parti ilçe teşkilatlamıza gidip üye olduktan sonra ayrıca gençlik kollarınada katılabilirsiniz,sonrasında size gerekli görevler verilecektir.Parti ilişkilerinde en önemli etken iletişimdir!

mhmt_emr 06-22-2009 00:26

ben yeni üye oldum.burda isyanımı bildirmek istiyorum.bursa yıldıırm gençlik kollarına üye oldum.aynı yıl üniversiteyi kazandım.1 yıl sonra karabük il baskanlığına gittim.hem yeni acılan üniversitede bi olusum gercekleştrmeyi hemde aktif olmayı hedeflemiştim.bana üyelğini iptal ettr gel dediler.iptal ettrmek için yıldırım ilçeye gittim.sistem ortak.illere göre ayrılmıyo.iptalin bi anlamı olmaz dediler.anlıycanız karabük il teşkilatı hiç sallamadı.çok sevilen akp li belediye baskanı vardı.sonunda ne oldu.karabük üniversitesi öğrencileri mhp adına gece gündüz çalıstı.ve seçimi mhp aldı.3 vekilin 3ü de akpli olmasına rağmen bölgeden 1 bakan 1 de meclis başkanı çıkmasına rağmen seçim kaybedildi.kaybedilmesinin tek sebebi mhp nin üniveristeye önem vermesi akp nin ise kapısına kadar gelen secmenin yüzüne bakmaması.bu yüzden çok kızgınım.ve bu şehirde 2 yılım olmasına rağmen hala akp için bişey yapamıyorum.eğer içinizde karabüklü varsa yüzyüze tanısmak isterm...

xhidayet 09-17-2009 22:42

Yine biri anırmış ve kaçmış...:(

Al@@tt!n 09-17-2009 23:49

Alıntı:

xhidayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 668269)
Yine biri anırmış ve kaçmış...:(

:hihi2::hihi2::hihi2:

secem 11-17-2010 23:05

bende çok istiyorum acaba bilen konya da akp ganlik kolları var mı faaliyet grubu yeri varsa bilgilendirin lütfen ulaşmak istiyorum

secem 11-17-2010 23:07

bana konya daki yeri özel mesaj olarak yetkili biri veya herhangi biri atarsa sdevinirim burda cevabı okuyamayabilirim

İntifada 11-17-2010 23:09

http://www.akpartikonya.com/v/

en sağda üstte iletişim sekmesi var oradan bilgilere ulaşabilirsiniz...

RiKiTaRiNKi 05-05-2011 03:34

Alıntı:

mhmt_emr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 641233)
ben yeni üye oldum.burda isyanımı bildirmek istiyorum.bursa yıldıırm gençlik kollarına üye oldum.aynı yıl üniversiteyi kazandım.1 yıl sonra karabük il baskanlığına gittim.hem yeni acılan üniversitede bi olusum gercekleştrmeyi hemde aktif olmayı hedeflemiştim.bana üyelğini iptal ettr gel dediler.iptal ettrmek için yıldırım ilçeye gittim.sistem ortak.illere göre ayrılmıyo.iptalin bi anlamı olmaz dediler.anlıycanız karabük il teşkilatı hiç sallamadı.çok sevilen akp li belediye baskanı vardı.sonunda ne oldu.karabük üniversitesi öğrencileri mhp adına gece gündüz çalıstı.ve seçimi mhp aldı.3 vekilin 3ü de akpli olmasına rağmen bölgeden 1 bakan 1 de meclis başkanı çıkmasına rağmen seçim kaybedildi.kaybedilmesinin tek sebebi mhp nin üniveristeye önem vermesi akp nin ise kapısına kadar gelen secmenin yüzüne bakmaması.bu yüzden çok kızgınım.ve bu şehirde 2 yılım olmasına rağmen hala akp için bişey yapamıyorum.eğer içinizde karabüklü varsa yüzyüze tanısmak isterm...

Ben üniversitenin karşısında oturuyorum tanışmak isterim sizinle

All times are GMT +3. The time now is 21:04.