Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   Turgut Altınok adaylıktan çekildi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56518)

Gölge 02-17-2009 01:01

Turgut Altınok adaylıktan çekildi

http://image.haber7.com/haber/haber7...5054401954.jpg

AK Parti'nin Ankara Keçiören Belediye Başkanı ve adayı Turgut Altınok, adaylıktan çekildi.

Melih Gökçek'le birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olan ancak partinin tercihini Gökçek'ten yana kullanmasıyla birlikte yeniden Keçiören için aday olan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok adaylıktan çekildi.

CNNTürk'ün haberine göre Altınok'un adaylıktan çekilme gerekçesi 'Meclis üyeleri ile anlaşama' olarak iddia edildi.

AYRINTILAR GELECEK

HABER 7

Necip Fazıl 02-17-2009 01:07

yazık etti kendine... ;)

Necip Fazıl 02-17-2009 01:11

AK Parti'li Altınok adaylıktan çekildi

Turgut Altınok, AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adaylığından çekildiğini açıkladı.

Altınok, yaptığı yazılı açıklamada, ''Keçiören Belediye Meclis üye listelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntı nedeniyle AK Parti Keçiören Belediye Başkan adaylığından çekildiğini'' duyurdu.

samanyoluhaber

Üç mevsim 02-17-2009 01:15

Yapma be Gölge, bu kötü oldu işte. Melih Gökçek bu akşam Habertürk'te Altınok için "belediyeciliği bilmez" "bilmemek kabahat değil öğrenmemek kabahat" gibi sözler söylemişti. Turgut Altınok'u kaybetme lüksümüz yok. Tüm Ankara'nın çok iyi bildiği birşey vardır ki o da Ankara'da gece 11:00'de aileyle dolaşılabilecek tek yer Keçiörendir... Türkiye geneline bakıldığında sadece bu icraat bile muazzam bir başarıdır.

Fasl-ı Gül 02-17-2009 01:33

Turgut Altınoluk'un istifa kararını teessürle okudum ben de.. özgün_genç'in de dediği gibi Keçiören Turgut ALtınok sayesinde çok nezih bir muhit haline geldi ve her haliyle çok güzel bir ilçe.. Ankara'nın en rahat ve yaşanılır ilçelerinden biri ve Turgut Altınok'un bunda çok büyük katkısı olmuştu..

AkParti ve Keçiören adına çok büyük bir kayıp..

Necip Fazıl 02-17-2009 01:44

Alıntı:

dirilis.f Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 513592)
Turgut Altınoluk'un istifa kararını teessürle okudum ben de.. özgün_genç'in de dediği gibi Keçiören Turgut ALtınok sayesinde çok nezih bir muhit haline geldi ve her haliyle çok güzel bir ilçe.. Ankara'nın en rahat ve yaşanılır ilçelerinden biri ve Turgut Altınok'un bunda çok büyük katkısı olmuştu..

AkParti ve Keçiören adına çok büyük bir kayıp..

yok kardeş ne kaybı yaa AK PARTİ'nin içinde ne Turgut ALTINOK'lar var... bir ALTINOK gider diğeri gelir no problem yani... BAŞBAKAN uyarmmıştı istediği yerden aday olamayanlar partiden kopmasın diye ama malesef koltuk sevdalısı olanlar varmış demek ki... neyse diyen ne güzel demiş ''Giden gitmiştir gittiği an bitmiştir'' diye... ;) ;;)

kasım 02-17-2009 02:16

hayırlı olsun

turkuvaz 02-17-2009 02:19

BUgün internet sitelerinde bir haber okumuştum Ankara'da meşhur bir ak parti belediye başkan adayının uygunsuz görüntülerinin gazetelere servis edildiği haberi... (isim verilmedi haberlerde) İnşallah bu sebepten dolayı değildir...

Necip Fazıl 02-17-2009 02:22

Alıntı:

turkuvaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 513612)
BUgün internet sitelerinde bir haber okumuştum Ankara'da meşhur bir ak parti belediye başkan adayının uygunsuz görüntülerinin gazetelere servis edildiği haberi... (isim verilmedi haberlerde) İnşallah bu sebepten dolayı değildir...

öyle birşey olsaydı kartel medyasında görürdük kardeş... rahat ol... ;1

turkuvaz 02-17-2009 02:26

Alıntı:

öyle birşey olsaydı kartel medyasında görürdük kardeş... rahat ol... ;1

ZAten VAtan gazetesinde yayınlandı bu haber ilk olarak Sonra nete düştü Ancak vatan gazetesi basın ilkelerine ters düşmemek için açıklamamaış (gerçi kartel medyası bunlar Yakında intyernete sürerler eğer böyle bir şey varsa)

All times are GMT +3. The time now is 08:02.