![]() |
GATA YOLU GÖRÜNDÜ (yeteeeerrrr)
ERGENEKON'DA FLAŞ GELİŞME
Emekli Albay Arif Doğan tekrar hastaneye kaldırıldı. ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklu bulunan emekli Albay Arif Doğan, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. A.A muhabirinin aldığı bilgiye göre, Arif Doğan, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden bugün taburcu edilerek, Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Cezaevinde tekrar rahatsızlanan Doğan, önce Silivri Devlet Hastanesi'ne ardından da Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Doğan'ın hastanenin koroner yoğun bakım servisinde tutulduğu öğrenildi. DHA |
bunlar içeri girince hastalıkları aklına geliyor galiba...bu nedir ya...birisi dur desin artık şu işe...
|
Bunların içinden var ya gerçekten hasta olan iki kişi vardı. Biri Kuddusi Okkır, öldü.
Diğeri de bu albay Arif Doğan.. Ötekiler turp gibi, maşallahları var.. Yahu icabında hastanede muayene olsunlar ve tedavi bitiğinde Cezaevine geri dönsünler ama kesinlikle GATA'ya sevkleri durduran bir karar çıkartmalı Savcılık. |
ÇEKİRGE BİR SIÇRAR İKİ SIÇRAR....BU MİLLET YUTMAZ ARTIK BU OYUNU.... YALANCI ÇOBANIN HİKAYESİNE DÖNDÜ.... :saygılar: |
All times are GMT +3. The time now is 23:14. |