![]() |
@Kardesiniz Nickli SP li Üyeyi Protesto ediyorum.
Defalarca uyarmama ragmen attigi Pisligi temizlemeyen bu Üyeyi Huzurunuzda kiniyorum.
http://www.akpartiforum.com/sp-costu...-t59699p3.html Mesaj 26 Insan söyledigisözün arkasinda olur olamiyorsa..söylemez..herseye ragman yinede söylediyse..geri adim atar ve Özür diler. Bu "Durusun" Ahlaki olmadigini belirtmek isterim. Arz ederim. |
Alıntı:
26 mesajda birşey göremedim ben. ayrıca 26 mesaj size ait. |
Alıntı:
alintilara bak..anlamiyorsan tüm Konuyu oku..ama düsünmeden yazi yazma. Konunun muhattabi nerde ? |
Alıntı:
Konuyuda iyi takip ettim. Hangi lafını protesto ediyorusunuz ? sanıyorum "BOP projesine gülün" bu söz üzerine protesto ettiniz. Ben bunda bir protesto edilecek birşey görmüyorum. |
Alıntı:
Benide sen ilgilendirmiyorsun. Muhattabi yazacaksa yazsin. Soru cok aciktir.. Hoscakal. |
Alıntı:
Kardeşim nickli dava kardeşim burada yoksa doğru birşeyi yazmışsa benim onu savunmam en doğal hakkımdır. Ne için protesto ediyorsunuz? hala cevabı gelmedi. Kötü birşeyse beraber protesto edelim. |
Alıntı:
kasim has adamsin..ama cokta komiksin.. Hic bir SP li baska bir SPliyi Protesto edermi ? Nerede o Hz.Ömer Adaleti sizde ? neyse..konunun muhattabini bekleyecegim.. |
Alıntı:
İnanın benim görüşüme tersse protesto edeceğim. benimle aynı görüşte ise (görüşüme ters değilse) neden prtotesto edeyim? Siz hangi konuyu protesto ettiğini anlamadım açıkcası ... |
Özelden halledin bunları arkadaşlar...
|
yahu bu üye Misafir olarak gözüküyor bende..intiharmi etti ne ?
Eger cevap vermek istemiyorsa..vermesin..mesele yok. |
All times are GMT +3. The time now is 22:14. |