Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   'NAMAZ'ı KİMLER KILAR? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=60335)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-15-2009 12:24

'NAMAZ'ı KİMLER KILAR?

'NAMAZ'ı KİMLER KILAR?
15 Mart 2009 Pazar 00:17
CHP İstanbul adayı Kemal Kılıçdaroğlu, rakipleri için seçmende ilginç birşey istedi..

Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin 'Sen Türkiye'sin, Büyük Düşün' sloganını dile getirerek, "Onlar artık 'küçük götürme, büyük götür' diyorlar. Bunlara öyle bir tokat atın ki, bunlar beş vakit namaz kılsın." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Maltepe'de düzenlediği mitingde yine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete yüklendi. "Türkiye'de haramilerin iktidarı var." diyen Kılıçdaroğlu, kendisini ve CHP'nin Maltepe Belediye Başkan adayı Mustafa Zengin'i desteklemeye gelen yüzlerce insana 29 Mart'ta hükümeti cezalandırmaya çağırdı. Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin 'Sen Türkiye'sin, Büyük Düşün' sloganını dile getirerek, "Onlar artık 'küçük götürme, büyük götür' diyorlar. Bunlara öyle bir tokat atın ki, bunlar beş vakit namaz kılsın." diye konuştu.

Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a da gönderme yapan Kılıçdaroğlu, "Niye televizyona çıkmaktan korkuyorsun? Onlar hesap vermekten korkuyor. Vicdanları sızlamıyor." diye suçlamada bulundu.

Maltepe'deki miting sonrası Ümraniye'ye yol alan Kılıçdaroğlu seçim otobüsünde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Başbakan Erdoğan'ın 'Kılıçdaroğlu İstanbul'da sadece bir turistik gezi yapar, sonra Anakra'ya döner" sözleri hatırlatılan Kılıçdaroğlu, "Sayın Başbakanın benim gezilerimi izlemesini çok isterdim. Kimin gezi yaptığı ortaya çıkardı. Ben İstanbul'un rantını yemek değil, sorunlarını çözmek istiyorum." dedi. "Ayrıca sayın Kadir Topbaş varken Başbakan niye konuşuyor?" diyen Kılıçdaroğlu, AKP'nin İstanbul'u kaybedeceklerini hissettiklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, CHP'nin aynı yerde ikinci kez miting yapmalarının sebebini ise yer büyüklüğüne bağlayarak, AKP ile sürtüşme söz konusu olmadığını savundu.

*AZRA* 03-15-2009 12:55

kılıdaroğlu 29 martta sana öyle bir tokat geliyoki hayatın boyunca o tokatı unutmuycaksın gerizekalı...

bilgi müdavimi 03-15-2009 13:14

Klıçtaroğlu bu sözlerine seçimden sonra çok bozulacak.Topbaş ın İstanbul bilgisiyle onunki bir değil.Bildiği bir yerden aday olsa hadi seçilebilir deriz de,bu turist gittiği yerde belediye başkanı olmaya kalkıyor.

Fasl-ı Gül 03-15-2009 14:10

Haberi dün okuduğumda nefesim kesilir gibi oldu.. Sonra da hayret içinde düşünmeye çalıştım, bu kof cümleleri söyleyen zihinlerin hangi yapıyla çalıştığını(!). Kendi özünden bîhaber olmanın ve kendi iç boşluklarının çıkardığı manasız seslerin en çirkin görünüşü.. İnsanlar düşünmeyince ve utanmayınca dilediklerini yapıp söylerler tabii..
Ama sonra her cümle bir tokat olup yüzlerine vurulur elbet.. Söylenen hiç bir söz karşılıksız değildir ya..

Morte 03-15-2009 15:23

Mitingi de yer büyüklüğüne bağlamış. Siz 81 vilayetten adam getirseniz dolduramazsınız orayı be :D Şu adamın seçimden sonra suratını görmeyi çok isterim de, Baykal'ın adamı işte, seçimden sonra 1 ay falan kaybolur gider bu da :D

genç_TÜRK 03-15-2009 15:25

hayatında alnı secdeye gitmiş midir acep ki konuşuyor?..

Ertuğrul ÖZGÜL 03-15-2009 17:14

Alıntı:

qwqw Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532663)
işte beyler sizlerin örnekleri.sabi sübyanın yaşı 14 daha ama kendinden 35 yaş büyük adama neler diyor

işte sizler busunuz. :güzel:

öğrenciyken menderesin yakasına yapışan baykal lideriniz.

qwqw 03-15-2009 17:17

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532671)
öğrenciyken menderesin yakasına yapışan baykal lideriniz.

tamam ben sana baykalı savundummu ? hiç hazetmediğim bir insan.yaptığı ve yapmakta oldukları davranışlarda serserice.

ama bu çocugun davranışını sen kalkmış bana savunuyorsun yağ gibi üste çıkmaya çalısarak.burada abileri olarak ona doğruyu ögretmeniz gerekmezmi.belliki terbiye edilmemiş birisi, saygısızlıga baksana :(

Ertuğrul ÖZGÜL 03-15-2009 17:22

Alıntı:

qwqw Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 532673)
tamam ben sana baykalı savundummu ? hiç hazetmediğim bir insan.yaptığı ve yapmakta oldukları davranışlarda serserice.

ama bu çocugun davranışını sen kalkmış bana savunuyorsun yağ gibi üste çıkmaya çalısarak.burada abileri olarak ona doğruyu ögretmeniz gerekmezmi.belliki terbiye edilmemiş birisi, saygısızlıga baksana :(

yeni üye daha üye olmadan önce kursa tabii tutmuyoruz kimseyi hem dediğin gibi genç eğer sen büyüksen hoş görmen lazım birazda
yanlışmıyım?

qwqw 03-15-2009 17:24

tamam kardeşim uzatmanın manası yok
sana göre ne ben haklıyım, bana göre ne sen haklısın

All times are GMT +3. The time now is 10:31.