Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Büyükanıt: Teröristleri muhatap almam (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=6557)

loneliness 08-31-2007 04:55

Büyükanıt: Teröristleri muhatap almam

Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, DTP'nin gündeme getirdiği 'Güneydoğudaki bazı operasyonlarda kimyasal silahlar kullanıldı' iddiası için çarpıcı açıklamalar yaptı..

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Orgeneral Büyükanıt, terörle mücadele kapsamında kimyasal silahlar kullanıldığı yönündeki iddiaları kesin dille yalanladı. Orgeneral Büyükanıt, “Bunların hepsi palavra, tamamen yalan. Ben askerim, teröristleri muhatap almam” diye konuştu.

ANKA

HABER7.COM

sedef 08-31-2007 04:58

eyvah

ya asker neden böyle konuşur
seçmeni seçmiş onu yollamış sizde seçildiğini kabul etmişsiniz
eeee niye sınırları ısındıracak açıklamalar yapıyorsunuz daha

yalnız-kurt 08-31-2007 08:45

ya arkadaş ben bölücüyüm ne teroristim...
ama bu perspektifden bakınca asker yanlış yapıyor senin terorist dediğin bu devletin mebusu halk seçmiş ya bu adamı seçime sokmayacan yada halk reyleyince halkın tercihine teveccuhedecen... yoksa bu dalaşma bui ş bitmez...
yani gerçekten eyyyywwwwaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meftun 08-31-2007 15:19

gördk işte asker resepsiyona davet etmedi yani SİYASETİN DIŞINA İTİLDİ ve dtp hemen saçma sapan iddiaya başvurdu.demek ki neymiş ÇÖZÜMÜ SİYASETİN İÇİNDE ARAYACAĞIZ.öcalan dese başka bir terörist dese tamam ama onlar mebus...hoş CUMHURBAŞKANIMIZI zor kabul ettiler ya neyse......

Onlybullet34 08-31-2007 16:32

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, DTP'nin gündeme getirdiği 'Güneydoğudaki bazı operasyonlarda kimyasal silahlar kullanıldı' iddiası için çarpıcı açıklamalar yaptı..

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Orgeneral Büyükanıt, terörle mücadele kapsamında kimyasal silahlar kullanıldığı yönündeki iddiaları kesin dille yalanladı. Orgeneral Büyükanıt, “Bunların hepsi palavra, tamamen yalan. Ben askerim, teröristleri muhatap almam” diye konuştu.

ANKA

HABER7.COM

Helal OLSUN ...Dtp ayağını denk alsın açıklamalarını ve hareketlerini düzgün yapsın..

kobbal 08-31-2007 17:11

ya dtp terör örgütü ve asker yapılan organizasyonlar askerin ne söylenmesini bekliyorsunuz ki
artık arkadaşlar asker söylemesi gerektiği şeyleri söyledi
ama benim kafam o kadar attıki şeytan diyor teröristlere karış diplerine kibrit suyu dök

All times are GMT +3. The time now is 05:15.