![]() |
Abdullah Gül yoksa!
Evet anketimiz gayet açık ve net.Olası senaryolara karşı yorumlarınızı da bekliyorum ;)
|
Abdullah Gül yoksa!
CUMHUR BAŞKANLĞI KOLTUĞU ne zamandır SAYIN ABDULLAH GÜL gibi birini bekliyordu inşallah o olacak.
|
Abdullah Gül yoksa!
İNŞ OLUR AMA YAŞANANLARI GÖZ ARDI ETMEMİZ GEREKİR...ÇİRKEF HERZAMAN ÇİRKEFLİĞİNİ YAPACAKTIR EMİN OLUN..AMA GERÇİ ONLARIN DERDİ ABDULLAH GÜL DEĞİL AK PARTİ.!!!İNŞ SAYIN GÜL OLUR AMA YERİNE BAŞKA BİRİNİ ADAY GÖSTERİRSEKTE HİÇ FARK ETMEZ...!!
|
Abdullah Gül yoksa!
abicim hepsi bizim ama oraa yakışanı abdullah gül
|
Abdullah Gül yoksa!
deniz verin bana ben seçiyim diyo ???yok öyle ya yökçü teziçi koyar ya da anayasa mahkemesinden bir sezer kılıklıyı ah bi elinde olsa ama malesef senin elin oralara yetişmeyecek ak partiye uzanan eller .......
|
Abdullah Gül yoksa!
bir bilinen vardır elbet. yönetimin aldığı kararlara saygı duyarız...
|
Abdullah Gül yoksa!
benim gönlüm ABDULLAH GÜL tarafınadır lakin eğer başkasını koyarlarsa tabi ki sayın recep tayip erdoğanın bir bildiği vardır ve saygı ile karşılarım sonucu da
|
Abdullah Gül yoksa!
ben de abdullah GÜL'ün olması taraftarıyım. ya gayet beyefendi iyi bi adam o olur inşallah..
|
Abdullah Gül yoksa!
çok olumsuz karşılarım.çünkü bugün baykalı dinledim.beyefendi meclis dışından cumhurbaşkanı istiyor.bir sezAr daha is-te-mi-yo-rumm
|
Abdullah Gül yoksa!
eğer o beyefendinin lafına bakılırsa bir arpa boyu yol katedilmez malesef. onun için kendi bildiğini uygulamalı recep tayyip erdoğan..
|
All times are GMT +3. The time now is 01:14. |