![]() |
CUMHURİYET GAZETESİNİ PROTESTO EDİYORUM
cumhuriyetin savunucusu kamusal alanın bekcisi dogru dürüst tarafsız gazeteciligi türkiyeye ;D getiren cumhuriyet gaetesini yeni gazetelere nasıl bi gazete olmamasını gösteren yagane örnektir.bu arada vakit gazetesini can-ı gönülden tebrik ediyorum solcunun cumhuriyeti varsa ak partilinin vakit gazetesi var :-*
|
zaman ı da var ama lütfen :D
|
yenişafak ta var
|
Cumhuriyet Gazetesi ile karşılaştırdığımız gazetelere dikkat edelim dostlar derim ben ...
Bir yanda olmayan korkular üzerinden siyaset yapmaya çalışan bir yayın, bir yandan gerçekleri açıkça beyan etmekten korkmayan yayınlar ... Doğru ve Yanlış karşılaştırılamaz değil mi ..? VesseLam |
ne dıyım bılmemkıııı bende bır zaman gazetesı tutkunu olarak onu desteklıyeyım barı ;D ;D
|
Alıntı:
başka gazete mi var ya ne ararsan var iççinde spordan siyasete ekonomiye kadar ne yaptıklrını bilmeyen ünlülerde ilgilendirmiyor bizi tasarımı haberleri herşeyi güzel gazetenin tabi yeni şafak da vakitde güzel ama zaman ayrı :D |
Alıntı:
|
gereksiz bi gazete (Cumhuriyet)
|
ben de protesto ediyorum cumhuriyet gazetesini şu köşe yazısına bakarmısınız böyle yorumler olmaz ya
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=14122.0 |
tehlike gecmedi mi hala daha 8)..sagolsun cumhuriyet bize tehlikeyi farkettirdi ve 22 temmuzda önlemimizi aldik ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 21:53. |