![]() |
bakın sakın ama sakın kavga için yazmıyorum...
hemen tartışma çıkarmayın... ben o günü hatırlamak bile istemiyorum... babam zorla ak patiye oy vereceksin diyor...bense saadet.... evden çıktım.. saadete verdim......tabi babama ak partiye verdim dedim....aslında inanmadı ama inanmış gibi yaptı akşam oldu o oy sonuçları açıklanınca... bittim... ben %8 felan bekliyordum... %2 le çöktüm.. ama halen gurulu bir şekilde....%2 içinde bende vardım diyordum:karizmatik: artık yarında hayırlısı... belki yarını göremiyicez bile....hakkımızda hayırlısı diyoruz... biz sultangazi olarak....ve saadetimiz için..Saadet diyoruz:güzel: |
Alıntı:
saadet partisi üyeleri içerisinde en olgun ve anlayışlı seni gördüm ve dikkatimi çekti tavrından dolayı tesekkür ederim.. |
Alıntı:
|
Teşekkür etmeyin hala:V
|
Tesekkürler :ayutandım::ayutandım::w:
|
Öncelikle bu değerli arşivler için teşekkürler :) Medya gayet normal birşeymiş gibi yazmış hep ya (Gerçi Ak Parti'nin böyle zaferleri çok normal de artık :)). Sesleri solukları çıkmamış. Bıraksan konuyu dai açmayacak adamlar, ne darbe yemişler ya :w: Ciddi ciddi Halk Muhtırası olmuştu... Allah böyle zaferlerin devamını nasip etsin inşallah bizlere ;1
|
postanınki güzel olmus :)
dönek hürriyet hemen yalakalığa baslamıs. önümüzdeki seçimlere bakıyoruz insallah hadi hayırlısı :) |
All times are GMT +3. The time now is 15:57. |