Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   AK Parti'nin sloganıyla dalga geçti! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=93631)

Feyza 04-05-2009 22:28

AK Parti'nin sloganıyla dalga geçti!

Erdoğan'ın çok istediği şehirlerden birisi olan Eskişehir'de kaybetti, AK Parti'nin ünlü sloganı DSP'li Büyükerşen'in diline düştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimlerden önce mutlaka kazanılmasını istediği illerden Eskişehir'de aldığı yüzde 51.51 oy oranıyla üçüncü kez başkan seçilen DSP'li Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, AKP'nin seçimlerde "Sen Türkiye'sin Büyük Düşün" sloganını hatırlatan bir afişle Eskişehirliler'e teşekkür etti. Billboard'lara asılan afişte Büyükerşen, "Büyük Düşünen Eskişehir'ime Teşekkürler" dedi.
Büyükerşen'in seçimden sonra kent merkezindeki billboard'lara astırdığı afişlerden birinde de "Hemşehrilerime, saygı, sevgi ve teşekkürlerimle" yazıyor.
DSP'li Büyükerşen, hızlı trenin gelişi sırasında da "Buyursunlar Gelsinler" afişleri ile ilgi toplamıştı.

haber 7

Morte 04-05-2009 22:30

Bu adamdan nefret ediyorummmmm!!! :@ Susayım susayım diyorum da, o billboardları gördüğüm yerde parçalayasım geliyor :@ Bir de her yere asmış ya... Çok zeki sanıyor kendini :@

кübLα 04-05-2009 22:31

yazkki böyle bi insan var eskisehrn basında..

kasım 04-05-2009 22:31

iyi demiş.
Türkiye büyük düşün dedi akp
Türkiye büyük düşündü akpye %38 verdi
akp %50 nin üstünde alacağız diye uçuyorlardı ama fazla uçmuşlarki biranda çakıldılar.

Necip Fazıl 04-05-2009 22:33

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572449)
iyi demiş.
akp %50 nin üstünde alacağız diye uçuyorlardı ama fazla uçmuşlarki biranda çakıldılar.

Sen boyunun ölçüsünü aldın ya daha ne konuşuyorsun... seçimden önce heryere tamam diyordunuz gördük tamamı... kaç tane belediye kazandınız yaa ben sayamadım daa... yaa sizin slogan bence çok daha komik fark var hahahahahaaayyy hakkatten de fark var yaaaaaa... :D ;D :D kapak ;D

Morte 04-05-2009 22:34

Alıntı:

кübLα Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572446)
yazkki böyle bi insan var eskisehrn basında..

Evet ya... çocuk gibi :@

SP'liler hele hiç konuşmasın, farkı kimin attığı ortada :w:

Morte 04-05-2009 22:39

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572462)
Zavallılara bakar mısınız ?

Seçimin galibi saadet partisi
Yorumcuların %95 saadet partisini seçimin galibi olarak gördüler.
Ama siz yenilginin üzerini örtmek için bunları yapmanız doğal.
Saadet geliyor saadet çatlasnızda patlasanızda

Bahsettiğiniz yorumcuların isimlerini ya da bağlı oldukları medyayı bir sayar mısınız? Ben açıkçası hiçbir yerde SP ile ilgili haber göremedim seçimden 1-2 gün sonra...

Necip Fazıl 04-05-2009 22:40

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572462)
Zavallılara bakar mısınız ?

Seçimin galibi saadet partisi
Yorumcuların %95 saadet partisini seçimin galibi olarak gördüler.
Ama siz yenilginin üzerini örtmek için bunları yapmanız doğal.
Saadet geliyor saadet çatlasnızda patlasanızda

Vayyy gabibe bakın yaaaa ben ilk kez sizden duyuyorum %5 in %39 dan büyük olduğunu... :w:

aslan1276 04-05-2009 22:43

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572449)
iyi demiş.

KASIM KARDEŞ BAK BENDE SAADET PARTİLİYİM SENDE DİĞERLERİ GİBİ YAPARSAN BİZİM DİĞERLERİNDEN NE FARKIMIZ KALIR
BÖYLE LUZUMSÜZ YAZILAR YAZMASAN SEVİNİRİM
S.A.

kasım 04-05-2009 22:44

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572469)
Vayyy gabibe bakın yaaaa ben ilk kez sizden duyuyorum %5 in %39 dan büyük olduğunu... :w:

çocuk sonuçtan ne anlar.
Elinde olan belediyeyi kaybetmişler adamlar hala galibim diye dolaşıyorlar :D:D:D

All times are GMT +3. The time now is 19:01.