![]() |
Erzurum Cağ Kebabı
http://www.guzelresimler.name.tr/dat...cag-kebabi.jpg
MALZEMELER 1 adet kuzu budu (yağsız ve sinirsiz) 1 adet soğan 100 gr yoğurt yeterli miktarda lavaş ekmeği 4 adet domates 6-7 adet yeşilbiber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI Kuzu budundan, parmak kalınlığında yapraklar kesin. Yoğurt, karabiber, tuz ve yemeklik doğranmış soğanı karıştırın ve etleri hazırlamış olduğunuz bu terbiyede 24 saat bekletin. Bir günün sonunda, yaprak halindeki etleri, kebabın özelliği olan şişe takın ve yatık haldeyken ateşte çevire çevire kızartın. Pişen kısımlarından aynı dönerde olduğu gibi ince parçalar keserek, çağ kebabına mahsus küçük şişlere takarak, yanında yine ateşte pişmiş, domates, biber, kuru soğan ve lavaş ekmeği ile servis yapın. http://80.237.205.52/r/2007/07/20070...ufqmn38a-b.jpg AFİYET OLSUN |
aga ne yaptın sen ya olsa da yesek
|
Valla ya ne güzel olur şöyle bir porsiyon... :)
|
:D süpersin yasin ya konu süper
|
cağ kebap süpe abi bayılıyorum hiç bir yemeğe değişmem
|
Alıntı:
İnsan bizi de düşünür yaaaa... :kızdım: :V :paat: :w: :hihi2: |
OF OF....
Şu görünüşe bak... Resmi görünce birden karnım acıktı:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben senin iyiliğini düşünüyorum yaa... ;D :w: Fazla yiyerek obez olmanı istemem... ;D ;D |
Yok ya, öyle bir sorunum yok çok şükür :w: Ne kadar yesem kilo almıyorum :)
|
All times are GMT +3. The time now is 11:28. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Siyaset Forum 2007-2025