Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   YAZICIOĞLU'NA İNANILMAZ HAKARETLER! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=95842)

ATmaCA53 04-15-2009 15:40

YAZICIOĞLU'NA İNANILMAZ HAKARETLER!

Ergenekon terör örgütü iddianamesinde ismi geçen Türk Solu dergisi grubu vefat eden BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu hakkında ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Derginin 231. sayısında merhum Yazıcıoğlu'nu "İyi Bilmezdik" başlığı ile kapak yapan Türk Solu dergisi kamuoyunda büyük tepkiye yol açtı. Derginin söz konusu sayısında Merhum Yazıcıoğlu aleyhinde birçok yazıya yer verildi. Hatırlanacağı gibi 1. Ergenekon iddianamesinde ismi geçen Türk Solu dergisi Ergenekon sanıkları ile yakın ilişki içindeydi. Semih Tufan Gülaltay, Şener Eruygur gibi Ergenekon sanıkları Türk Solu ekibiyle işbirliği yapıyordu. Türk Solu dergisi grubu bir mitingte açtığı "Ordu Göreve" pankartı açtığı için soruşturma geçirmişti.

Türk Solu dergisinin 231. sayısında Ali Özsoy imzası ile merhum Yazıcıoğlu'nu konu alan "İyi Bilmezdik" başlıklı bir yazı yayınlandı. Özsoy yazısında Yazıcıoğlu'na "terörist" diye hakaretler savunarak şu ifadeleri kullanıyor:

"Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonra öyle hikayeler anlatıldı ki, inanılır gibi değil. Ölen bildiğimiz Muhsin Yazıcıoğlu değil de sanki evliya. Veya büyük bir düşünce adamı, toplumu birleştirmiş bir önder... Ya da memleketi defalarca uçurumun kenarından kurtarmış savaşlar kazanmış bir komutan... Bu tantanayı kimler çıkarıyor?

İstisnasız hepsi iktidar borazanı gazeteler, Kürt-İslam faşizminin bezirganları... Zaman gazetesi, Vakit, Sabah, Star v.s... AKP'nin seçimde oylarının keskin bir şekilde düşmüş olmasının verdiği sıkıntıyla bu cephe Muhsin gazına bastıkça basıyor. Kitlelerini böyle motive etmeye çalışıyorlar. 'O çok namusluydu', 'büyük vatanseverdi', 'hep dik durdu', 'ilkelerinden taviz vermedi', 'tüm millet onu severdi', 'demokrasi şehidi oldu...'

Başbakan Recep Tayyip bile çıktı ne büyük vatan evladı olduğundan bahsetti. İnsan sormadan edemiyor. Madem bu kadar mükemmel bir adamdı küçücük partisine oy verseydiniz. Bir de güya bu adam bir muhalefet lideri. Neden iktidar borazanları hüngür hüngür ağlıyor? Başbakan bile çıkıp sanki AKP'li biri ölmüş gibi nutuk çekiyor. Muhsin Yazıcıoğlu Terör Örgütü Ülkücü Gençler Derneği'nin kurucusuydu. Solda onun yakın arkadaşı ülkücü katil Haluk Kırcı. Yukarda ise Muhsin'in son dönem arkadaşlarından PKK'lı terörist Leyla Zana. Yazıcıoğlu hep teröristlerle birlikteydi. Elbette ki bu tantananın nedeni Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve BBP'nin siyasi başarıları veya memlekete hizmetleri değil. Sağcı-gerici cephe bir zamanlar çok kullandıkları bir tetikçi çetesinin önde gelen isimlerinden birine vefa borçlarını ödüyor. Öyle ya 1980'den önce binlerce devrimcinin kanına girilmeseydi bugünkü sömürü düzeni kurulabilir miydi? Zaten Kürt-İslam cephesinin son zamanlarda pek bir konuşkanlaşan lideri Fethullah Gülen ağzındaki baklayı çıkarıyor. Muhsin için bakın neler diyor: "Anadolu insanı belli bir dönemde İslam'a ve Türk dünyasına karşı gelen şer güçlere karşı koydu."

http://www.cafesiyaset.com/haber/200...hakaretler.php

ATmaCA53 04-15-2009 15:42

doğu perinçeğin hanımıda muhsin başkanıma hakret içeren yorumları vardı, alperen ocakları uyanın ve bu şahısları mahkemeye verelim bu kadar terbiyesizlik olmaz ya...

Morte 04-15-2009 15:45

İnsan ne yerse karşısındakini de ondan yer sanırmış. Aynaya bakınca teröristin hasını görebilirler.

ATmaCA53 04-15-2009 15:56

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581745)
İnsan ne yerse karşısındakini de ondan yer sanırmış. Aynaya bakınca teröristin hasını görebilirler.

artık teröristlerin yeni taktiği vatansever ve ulusalcıyız, kemalistçiyiz nutukları atarak türk mlleti kandırarak türkiyeyi ele geçirmeye çalışıyorlar birde halkın sempatizini kazanmaya kendine çekmeye çalışıyorlar, yazık.

bakın bahçeliyide görüyormsunuz brden bire ergenekonun avukatlığına soyunmaya başladı, bahçelinin aklını başını çelenler tab ki chpliler olacaktır, nasıl seçimden önce saadet partisini kullanıp ak partiye karşı oy kaybına neden oldular bunlar hep oyun ve tuzak.

reyAKbay 04-15-2009 16:05

Başlığı okuyunca bende birşey var sandım fakat gördümki boş teneke çok ses çıkarır hikayesinden başka birşey değil. Yazıda ''Madem bu kadar mükemmel bir adamdı küçücük partisine oy verseydiniz'' diye bir cümle var.Eğer istenseydi,başbakan olacak bir birikimi vardı Yazıcıoğlunun.Hatta bir yerde okumuştum şuan tam anımsamıyorum nerde okuduğumu,aynen şöyle deniliyordu Zamanında Tayyip Erdoğan,Yazıcıoğlu'na ''Muhsin,sana da içişler bakanlığı da nasıl yakışır'' diye bir cümle kurmuş.Yazıcıoğlu da ''Yakışır yakışmasına da gel de bunu teşkilata anlat'' gibi bir cümle kurmuş.Bu açıkça teklif niteliğinde bir cümle olarak algıladım ben.Demek istediğim Yazıcıoğlundaki potansiyeli Başbakanımız da dahil herkes farkındaydı ve çok derin ilişkilerinin olduğunu bilenlerin bu şekilde bir tavır sergilemesi de olası bir durum,şaşırmadım.Eğer şuan hayatta olsaydı,birçok kitlenin özellikle illegal grupların korkulu rüyası olacaktı.Ki ölümünün perde arkasında bu kitlelerin olması ihtimali de bundan değil midir??:gül:

ATmaCA53 04-15-2009 16:10

Alıntı:

reyAKbay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581759)
Başlığı okuyunca bende birşey var sandım fakat gördümki boş teneke çok ses çıkarır hikayesinden başka birşey değil. Yazıda ''Madem bu kadar mükemmel bir adamdı küçücük partisine oy verseydiniz'' diye bir cümle var.Eğer istenseydi,başbakan olacak bir birikimi vardı Yazıcıoğlunun.Hatta bir yerde okumuştum şuan tam anımsamıyorum nerde okuduğumu,aynen şöyle deniliyordu Zamanında Tayyip Erdoğan,Yazıcıoğlu'na ''Muhsin,sana da içişler bakanlığı da nasıl yakışır'' diye bir cümle kurmuş.Yazıcıoğlu da ''Yakışır yakışmasına da gel de bunu teşkilata anlat'' gibi bir cümle kurmuş.Bu açıkça teklif niteliğinde bir cümle olarak algıladım ben.Demek istediğim Yazıcıoğlundaki potansiyeli Başbakanımız da dahil herkes farkındaydı ve çok derin ilişkilerinin olduğunu bilenlerin bu şekilde bir tavır sergilemesi de olası bir durum,şaşırmadım.Eğer şuan hayatta olsaydı,birçok kitlenin özellikle illegal grupların korkulu rüyası olacaktı.Ki ölümünün perde arkasında bu kitlelerin olması ihtimali de bundan değil midir??:gül:

sayın reyakbay yakıştıramıyorum sizin bu tür yorumunuza, yoksa benmi sizin yanlış anlıyorum :gül:

reyAKbay 04-15-2009 16:14

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581761)
sayın reyakbay yakıştıramıyorum sizin bu tür yorumunuza, yoksa benmi sizin yanlış anlıyorum :gül:

Muhtemelen yanlış anladınız fakat yinede sormak istiyorum size,bana yakıştıramadığız nokta neresi??

Tarantula_ 04-15-2009 16:16

Muhsin Yazıcıoğlu'nu tanıyan tanıyor kardeşim ordan kıçı kırık bir dergi çıkartıyorlar sonra saçma derginin gereksiz ve terbiyesiz yazarları ağızlarına gelen herşeyi söyleyebileceklerini zannediyolar...

ATmaCA53 04-15-2009 16:23

Alıntı:

reyAKbay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581767)
Muhtemelen yanlış anladınız fakat yinede sormak istiyorum size,bana yakıştıramadığız nokta neresi??

neyse ben sizi yanlış anladım ama sizde haberin devamını iyi okursanız gazete ve tv kanallarına sataşma var türksolunun yazısında madem bu haber sizi bu kadar ilgilendirmiyorsa sizde zahmet ettiniz yorum yaparak :)

AY IŞIĞI 04-15-2009 16:25

Yazık ! şöyle bir söz vardır " ağzı olan konuşuyor " hesabı bu insanda öyle yapmış olsa gerek eğer bu insan gerçekten bu kadar kötü olsa idi herkes aynı şeyi söyleyebilirmiydi.

All times are GMT +3. The time now is 17:07.