![]() |
AK Parti Siyaset Akademisi yeniden başlıyor!
AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından siyasal bilincin artırılması, siyasetteki genç ve kadın siyasetçi kadrolarının yetişmesi amacıyla düzenlenen Siyaset Akademisi yeniden başlıyor.
http://www.habervaktim.com/resim/resim68928_2.jpg AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, 2008-2009 eğitim döneminde Türkiye genelinde 66 merkezde 81 ilden katılım neticesinde 17 bin 500 kişiye eğitim verildiğini söyledi. Yalçın, 29 Mart Yerel Seçimlerinde Türkiye de 4 il belediye başkanı, 132 ilçe belediye başkanı 200 belde belediye başkanı, ayrıca 1500'ü aşkın Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyesinin, Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı katılımcısı olduğunu ifade etti. Siyaset Akademisi programının il kongresi öncesine rastlamasının Bursa teşkilatları açısından da avantaj sağladığını söyleyen İl Başkanı Sedat Yalçın, yeni yüzleri siyaset alanına kazandırmayı hedeflediklerini kaydetti. Bursa'da Siyaset Akademisi eğitim sürecinin 6 Mayıs 14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyleyen AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da programına uygun olması durumunda akademide derslere gireceğini ve katılmak istediği illerden birinin de Bursa olduğunu kaydetti. Siyaset Akademisi için başvurular AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda devam ediyor. (CİHAN) |
Çok güzel bir proje tebrikler...
|
All times are GMT +3. The time now is 20:34. |