![]() |
#1 |
![]() Dünyadan elini eteğini çekmek isteyen genç Nepali dağlarındaki esrarengiz bilgenin dergahına girmek ister.Yıllarca bekledikten sonra dergaha alındığı müjdelenir.Ama bilgenin şartları vardır:"Burada hiç konuşmayacaksın,hiç istemeyeceksin,hiç şikayet etmeyeceksin!"Delikanlı şartları kabul eder ve orada yaşamaya başlar.Aradan 10 yıl geçer,bilgeyle görüşmek ister.Kendisine randevu verilir.Bilge"sadece 3 kelime söyle!"der.Bizimki de söyler :"Burada karnım doymuyor!"Bilge "şunun karnını doyurun!"talimatını verir.Aradan 10 yıl daha geçer.Bizimki yine görüşmek ister.Yine randevu verilir.Yine"sadece 3 kelime söyle!"denir.O da söyler:"yatağım çok sert!"Bilge yine talimat verir:"şunun altına biraz daha saman atın!!"Derken aradan 10 yıl daha geçer.Bizimki yine randevu ister.Yine huzura çıkar.Yine kendisine"sadece 3 kelime!"denir.Bizimki de söyler:"Sıkıldım.gitmek istiyorum!"Bilge kükrer:defol git!!Geldiğin günden beri çenen hiç durmadı.Hep şikayet,hep şikayet!!"
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() şikayetmi aaaa ne ayıp adamın rahatsız olduğu kanular ama iyiydi :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bence de çok gevezeymiş dır dır dır :D
güzeldi+1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hehehehe
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ama bilge haklı. Adam kaynana gibi, hiç susmamış. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer kardeşim... :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ayy sinr oldum :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |