Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Beşiktaş (BJK) Siyaset Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 05-05-2009, 11:17   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Şampiyon olamazsak hocalığı bırakırım
Derbi öncesi Ernst, Cisse ve Sivok´un ‘ilk 11 itirazı´nı dinleyen Mustafa Denizli, yenilginin ardından esti gürledi: 12 puan alıp şampiyon olacağız. Olamazsak da kararım net; teknik adamlığı bırakacağım.

Beşiktaş’ta Fenerbahçe yenilgisinin şoku sürüyor. Bu sezon 3. kez liderlik fırsatını elinin tersiyle iten Siyah-Beyazlılar’da kritik sınav öncesi ve sonrası yaşanan çok ilginç gelişmeleri ise FANATİK açıklıyor.
Yer; Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri... Maçın başlamasına daha saatler var. Teknik direktör Mustafa Denizli son toplantısını yapıyor ve kadroyu açıklıyor. Bu andan sonra Sivok, Cisse ve Ernst arasında kelimesi kelimesine şu dialog geçiyor...

Cisse: Ben nasıl oynamam?Sivok: Ben ön liberoda oynayamıyorum, çok hata yapıyorum. Stoperde ya da kanatlarda daha iyiyim.
Cisse: Ben nasıl oynamam? Bu yerin en iyi oyuncusu şu an benim.
Ernst: Ben de seninle (Cisse’yi kastediyor) birlikte daha verimliyim. Bunları hocaya da söyleyelim.
Üçlü, bu zirvenin ardından Denizli’nin yanına gidiyor ve düşüncelerini aynen aktarıyor. Ancak Mustafa hoca kararından dönmüyor.

Ernst: Serdar bitik...Ardından maç başlıyor. 71. dakikada oyundan alınan Ernst, kulübeye geldiğinde antrenör Tayfur Havutçu’ya sitemde bulunuyor: Sakatlığım yoktu. Üstelik Serdar Özkan geçen haftadan moral olarak bitik durumda.
..Ve hakem son düdüğü çalıyor, Beşiktaş kaybediyor. Ümraniye’de oyuncularını karşısına alan Denizli bombayı patlatıyor:
Bizzat sizlerden kadro konusunda gelen eleştiriler benim için çok önemli. Fevkalade açık yüreklilik gösterdiniz, bunun için teşekkür ederim. Ancak benim tercihim bu yöndeydi. Ayrıca sadece üçünüz de değil. Bana Delgado, Bobo ve Tello’nun oyunu ağırlaştırdığını da söylüyordunuz.
Önümüzde 4 maç kaldı. Eğer 12 puan alıp şampiyon olamazsak, demek ki sizler haklısınız. Ben şampiyon olacağız diyorum. Olamazsak da kararım net; teknik adamlığı bırakacağım.

fanatik

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-05-2009, 11:50   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Saçma... öle her şampiyon olamayan takımın hocası teknik direktörlüğü bırakırsa dünyada teknik direktör kalmaz yahu

takımı aklı sıra gaza getirmek istiyor ama ya bazı futbolcular ulen şu hoca gitsin diye düşünüyorlarsa ne yapacksın sayın denizli?

Gaza getiriyim derken kazaya uğramak da var işin sonunda
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 11:58   #3
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
bahane buluyor saten bırakmak için bundan hoca olmaz olsaydı irandan kovulmazdı
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 14:09   #4
Kullanıcı Adı
LeyaL
O da dede olma yolunda...(:
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 18:22   #5
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Rafael Benitez Ne yapsın kaç yıldır şampiyonluk yüzü görmüyorlar.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 18:50   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Fener maçından sonra bırakmalıydın zaten...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 19:07   #7
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Ahmet Çakar gibi der ama yapmaz işte
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2009, 09:41   #8
Kullanıcı Adı
redyellow
Sonradan açıklama yapmış, yanlış anlaşılmış. Öyle demek istememiş, aslında iddialı bir adammış, şampiyon olmasalar bile gelecek sene de beşiktaştaymış.

Duyurulur
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2009, 11:18   #9
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
BİZİM DEDE denizliden daha kaliteli en azından dünya tanıyor onu kimler tanıyor bence kovulsun Ertuğrul sağlam gelsin o zaman BJK severim
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2009, 11:20   #10
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BİZİM DEDE denizliden daha kaliteli en azından dünya tanıyor onu kimler tanıyor bence kovulsun Ertuğrul sağlam gelsin o zaman BJK severim

O kadar yaşlı birini kim tanımaz...

Çınar çınar...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)