![]() |
#1 |
![]() Fransız kanallarına demeç veren Sarkozy, Türkiye'yle Avrupa arasında birlik değil ortaklık fikrini birkez daha tekrarladı. Fransa Cumhurbaşkanı'nın gerekçesi ise komikti.
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, ''Türkiye'ye Avrupa'da yer yok'' dedi. TF1 ve France 2 kanallarına demeç veren Sarkozy, Türkiye'yle Avrupa arasında birlik değil ortaklık fikrini tekrarladı. Cumhurbaşkanı Sarkozy, '' Türkiye'nin Avrupa'da yeri olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Türkiye Küçük Asya'da...'' dedi. Sarkozy, ''Türkiye'ye teklifim Avrupa'yla ortaklık; birlik değil..." ifadesini kullandı. Sarkozy, başkanlık seçimi kampanyasında da, Ankara'nın AB üyeliğine karşı katı tutum takınmıştı. AA haber7.com
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah allah. sizin dunya da yeriniz yok.
yakinda.. bekleyin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yaa bizde çok istiyoruz sanki sizi....bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ayyaş herif ne olacak.. bakalım nerde içtide konuşuyor yine..
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() duydugum kadariyla dedesi galatasary lisesinde okumus.. haberlerde cikmisti; Sarkozy nin soyu Osmanli ya dayaniyor diye.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sizinde cennette yeriniz yok.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ay tühhhhh! öldüm öldüm üzüntüden yaaa neden bizide almıyorsunuz aranıza amcalar naparız biz bundan sonra ühüühühü :'( (!) hasta bu adamlar yaaa >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Narkoz-i harbi cahil..Avrupada yerimiz var avrupa ile asya arasında köprüyüz.Elinde sonunda gerçekleri anlayacak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Amerikaya baskı yapıp sarkozy'i yumuşatmasını sağlamalıyız.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|