![]() |
#1 |
![]() Erdoğan, Baykal'a fena yüklendi...
Başbakan Erdoğan, İstanbul'da Siyasat Akademisi'nin açılışında konuşuyor: "Erdoğan, siyasetin temellerinde millet vardır. Biz imtiyaz değil adalet isteyenlerin partisiyiz. Yerel seçimlerde rekoru kıracağız. Kendi rekorumuzu kendimiz kıracağız. Erdoğan Baykal'ın "Türban nasıl dinin temel şartı haline gelmiştir. Yeni bir peygamber mi gelmiştir" şeklindeki sözlerini şöyle eleştirdi: "Sen ne anlarsın o işlerden... Bırak da Diyanet konuşsun. Senin işin mi o... Bu ülkenin Diyanet İşleri Başkanlığı var. Sen peygamberin gelip gelmediğini daha öğrenmedin mi?... Hala ders almamakta direniyor. Türkiye'nin geriliminde bana bir şey geliri olur mu onu hesaplıyor. Sana buradan bir menfaat yok. Anla artık yok." İNSANI YÜCELT Kİ DEVLET YÜCELSİN AK Parti kuruluşundan bu yana ak ve yeni bir siyaset anlayışını hakim kılmaya çalıştığını belirten Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Bizim siyasetin temelini insana hizmet düşüncesi oluşturuyor. Şeyh Edibali'nin ifadesini temel felsefemiz olarak belirledik. Yola çıkarken ne dedik? 'İnsanı yücelt ki devlet yücelsin'. Bu anlayışla bu hizmetleri sürdürüyoruz. Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunu asla aklımızdan çıkarmıyoruz. Şu gerçeği mutlulukla ifade ediyorum ki; AK Parti Türkiye'de sadece siyasetin şeklini değil, amacını ve özünü de değiştirmiştir. Artık siyasetin temelinde yalnızca millet vardır. Yalnızca egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu düşüncesi vardır." AJANSLAR-HABERTURK.COM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() "Sen ne anlarsın o işlerden... Bırak da Diyanet konuşsun. Senin işin mi o... Bu ülkenin Diyanet İşleri Başkanlığı var. Sen peygamberin gelip gelmediğini daha öğrenmedin mi?... Hala ders almamakta direniyor. Türkiye'nin geriliminde bana bir şey geliri olur mu onu hesaplıyor. Sana buradan bir menfaat yok. Anla artık yok."
AĞZINA SAĞLIK RABBİM SENİ UTANDIRMASIN. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bu adam bu lafın altındada kalmaz saçmalar yine birşeyler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sen ne anlarsın o işlerden bırakta diyenet başkanı açıklam yapsın hadi oradan ne güzel cevap vermiş başbakanım
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |