Konu
:
'Hizbullah'ın Sokaklarda Çocukları Öldüren Bir Rejimi Desteklemesi Utanç Verici'
Tekil Mesaj gösterimi
03-21-2012, 23:35
#
1
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
werret
Nickli Üyeden Alıntı
Sen merak etme; ALLAH'ın izniyle, Suriye'deki Nusayri-Baas rejiminin çökmesiyle birlike hayranı olduğun Safevi-İran rejimi çöküş sürecine girecektir!..
Artık birçok insanın gözü açıldı...
Suriye'deki Nusayri-Baas rejimini devrildikten sonra, İslam ümmeti güçlenmeye başlayacaktır!..
''
Artık mızrak çuvala sığmıyor. İran için, Şiilik için Suriye, kaybedilecek ilk ve belki de en önemli mevzidir. Buna tahammül edemiyorlar.
"Emperyalizme karşı durma"
söylemini maske edinerek mezhebi yayılmacılık politikasını daha fazla sürdüremeyecekleri Suriye bağlamında net olarak görüldü. Bütün çırpınmaları bundan...''
Ebubekir Sifil - 15 Mart 2012 - Milli Gazete
http://www.milligazete.com.tr/makale/arap-bahari-uzerine-sesli-dusunceler-232918.htm
ben islam hayranıyım şiianın değil şiia müslüman kardeşlerimizdir. vahabileri kardeş gördüğümüz gibi selefileri kadş gördüğümüz gibi !
bu arada bütün varınızı yoğunuzu gücünü müslüman bir devleti yıkmaya ayırdığınızı fark ettim söylemenizle pekişti Allah sizi bu isteğinizde sevindirmesin !
kardeviye gelince ben kardevinin müslüman bir ülkeye karşı bileşme kararını tanımıyorum !
Ammar
Açık Profil bilgileri
Ammar nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ammar´nin Web Sitesini ziyaret edin
Ammar - Daha fazla Mesajını bul
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder